Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В столиці невідомий хуліган зіпсував майже 30 автівок

21 квітня 2012, 11:45
Дата ефіру/події: Субота, 21 квітня 11:45

У столиці вночі невідомі зловмисники пошкодили майже три десятки автомобілів. Увечері власники, як завжди, припаркували транспортні засоби під будинком, а вранці колеса всіх без вийнятку машин були проштрикнуті.

Столична вулиця Урицького. Біля цього будинку місцеві щоночі залишають свої авта. Вони не паркуються на газонах та не перекривають дорогу пішоходам. Втім, як виявилось, все одно комусь заважають. Зранку ніхто з автовласників не зміг вчасно поїхати на роботу через проколоті колеса. 

Тетяна Глібовна, мешканка м.Києва:

- Где-то в 9 утра к нам позвонил сосед, у него пробило 3 колеса, и сказал, что всех порезали колеса, сын вышел, у него тоже машина здесь стояла, он вышел, не поддается лечению, так сказать, потому что именно были большие разрезы, в двух местах, уже ничего нельзя было сделать.

Ольга, власниця пошкодженої автівки:

- У нас переднее было, слева, причем под камерой машина стояла, там наверняка что-нибудь видно. Может быть, пустуют какие-то стоянки, я так думаю.

Зловмисник діяв нахабно та не жалів сили - адже в деяких автах проштирхував по 2-3 колеса, не полінувавшись обійти подвір'я  поблизу трьох багатоповерхівок.

- Двадцать третий - вот эта площадка, видите, площадка около дома, наш весь двор и 27 двор - та сторона.

Чим керувався зловмисник, псуючи чуже майно, можна лише припускати. Стоянок у цій частині міста небагато. Тож місцеві бабусі вважають: попсували колеса галасливі компанії, що вечорами розпивають алкоголь на лавках під будинком.

Раїса Миколаївна, мешканка м. Києва:

- Мы думаем что вот эти вот, хулиганье, которое здесь сидит, больше некому. Мы тут все вот эти окна, спать не можем, потому что всю ночь крик на этой скамейке, на той скамейке, и все из-за этого ларька.

На оцю камеру спостереження найбільша надія автовласників. Постраждалі сподіваються, що вона зафіксувала людину, яка псувала машини. Адже якраз навпроти неї прокололи колеса двох легковиків. Втім, правоохоронці поки провадять дослідчу перевірку і не називають навіть точної кількості пошкоджених транспортних засобів.

Ірина Біба, помічник керівника Солом'янського РУ міліції м.Києва:

- Ми взяли заяви у всіх громадян, які до нас звернулися, які мають бажання звернутися, ще тобто кого не було вдома чи вони не мали такої можливості приділити увагу правоохоронцям, хай звертаються до районного управління, ми приймемо заяву, наразі проводяться дослідчі перевірки згідно цих заяв, збирається інформація, відшукуються свідки подій, по закінченні цієї перевірки буде прийняте рішення щодо порушення кримінальної справи.

Жертвами автофобів столичні машини стають не вперше. Восени на Лісовому масиві Києва 15 легковиків, припаркованих під будинком, невідомий облив кислотою. Там саме діяв і палій, що знищив 11 об'єктів на подвір'ї однієї з багатоповерхівок. Хто ж понівечив транспорт в Солом'янському районі - постраждалі власники сподіваються довідатися якнайшвидше.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.