Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 1 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині батько виганяє з квартири власну 10-річну доньку

21 квітня 2012, 12:34
Дата ефіру/події: Субота, 21 квітня 12:34

Підступність та жорстокість людей вражає, надто коли кривдять найрідніших. На Київщині мешканець Вишневого намагається викинути на вулицю свою колишню дружину та власну 10-річну доньку.

Молодіжний кредит на житло, який отримати не просто, подружжя Стогніїв узяло 8 років тому. Утім щасливе сімейне життя не склалося. Як виявилося, дружину з донькою чоловік Володимир просто використав, щоб мати омріяну оселю.

Наталія Стогній, власниця квартири:

- Мы только получили акт о том, что нам передана эта квартира, он сразу же подал на развод и попросил исполком местный Вишневский, чтобы приватизацию оформить только на него и только после развода, чтобы завладеть полностью квартирой. На судах он всегда говорил, что эта квартира только его и мы в договоре о кредитовании с ребенком оказались чисто случайно.

З дружиною та донькою чоловік воює не лише законними методами через суд. У помешканні вибиті й порізані болгаркою двері. Сусідів такі дії Володимира шокують.

Тетяна Моспан, сусідка:

- Там и клеем, по-моему, заливали замок, и постоянно их пилили, эти двери. В общем, хорошего было мало.

Найбільше боїться бути вдома 10-річна Аня, бо будь-якої миті може прийти тато, щоб знову знущатися з мами.

Аня, донька власниці квартири:

- Я очень боюсь идти со школы домой.

- Чому?

- Потому что думаю, что он опять придет, напугает меня. Поламает дверь еще.

Безкарність чоловіка Наталія пояснює тим, що він має впливових друзів і родичів. Натомість їй нема в кого просити захисту.

Наталія Стогній, власниця квартири:

- У них есть много связей в Вишневом, там где мы проживаем, а у меня есть только мать, 76 лет.

Коли Наталія разом із нашою знімальною групою приїхала додому, там на неї чекав черговий сюрприз. Без рішення суду, який ще триває, чоловік зірвав замка й самочинно заселив у квартиру чужих людей. Пані Наталя звернулася в міліцію, проте правоохоронці не допомогли.

Наталія Стогній, власниця квартири:

- Милиция сказала, что почему-то он имеет право приводить туда, заселять туда других людей, несмотря на то, что это наше совместное общее имущество, где живет плюс еще малолетний ребенок. Милиция ничего не сделала, даже не установила личности, кто эти люди.

Всі речі Наталії та її донечки скинуті на купу в одній кімнаті, яку сім'ї надав чоловік. Утім, невдовзі мати з дитиною може опинитися на вулиці.

Володимир, власник квартири:

- Вот эта часть уже будет продаваться с аукциона.

- Тобто це та частина, в якій зараз проживає ваша дружина?

- Да. Она, бывшая дружина, должна тут половине городу деньги. Она должна эту половину уже людям отдать за долги.

Про борги жінка розповідає неохоче. Каже лише - позичала не для себе, а для друзів. Та вони згодом відмовилися повертати їй гроші.

- Вот такая ситуация, и я вынуждена отвечать за другого человека.

Уже наступного дня після візиту знімальної групи жінка заявила про побиття.

Наталія Стогній, власниця квартири:

- Мой бывший муж побил мою мать. У нее легкие телесные повреждения, и меня. У меня вот на лице все побои. 

Працівники служби у справах дітей Києво-Святошинської райдержадміністрації на камеру коментувати ситуацію відмовились. Проте порадили жінці ще раз подати позов до суду, але цього разу вже захищати права дочки. Пообіцяли виступати під час процесу третьою особою, та боронити, насамперед, інтереси дівчинки. Сама ж Наталія побоюється, що нове розслідування стане черговою паперовою тяганиною, яка нічим не зарадить.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.