Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Мелітополі викрали медичну апаратуру на 600 тисяч гривень

21 квітня 2012, 13:10
Дата ефіру/події: Субота, 21 квітня 13:10

Крадіжка на замовлення, або кому знадобилися рентген-апарати. В Мелітопільскій районній лікарні невідомі винесли устаткування для ультразвукової діагностики на 600 тисяч гривень. Поки правоохоронці шукають злочинців - місцеві мешканці змушені йти на обстеження до платних кабінетів.

Кабінет діагностики в Мелітопільскій лікарні розташований біля центрального входу. Нещодавно, каже головний лікар, тут встановили металеві двері. Інакше не можна - всередині два закордонні рентген-апарати на загальну суму 642 тисячі гривень. Цінне обладнання надало медзакладові Мінохорони здоров'я два роки тому.

Сергій Селевич, керівник Мелітопільської районної лікарні:

Ни для кого не секрет, что данное оборудование значительно облегчало и во многих случаях верифицировало многие диагнозы как в гинекологической практике, так и в хирургической, помогало решить массу вопросов, в том числе и в ургентных ситуациях при необходимости оперативного вмешательства.

Зникнення устаткування помітили вранці. Злочинці виламали грати на вікні, розбили скло й поцупили 100-кілограмові апарати. Де під час скоєння злочину був охоронець лікарні - тепер з'ясовують слідчі.

Андрій Куртев, керівник Мелітопільського МВ міліції:

На сегодняшний день отрабатываются все возможные версии, которые у нас возникли в ходе сбора первичного материала. Задействованы, в том числе для поимки преступников, и общественные формирования, и СМИ ориентированы.

Медики зазначають - удома користуватися таким обладнанням неможливо. У приватній клініці – також, адже має бути сертифікат на апаратуру. Тож кому вона знадобилася - невідомо. Поки правоохоронці шукають злочинців, пацієнти змушені звертатися до платних рентген-кабінетів.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.