Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Харківщині жінка зарізала та розчленувала співмешканця

21 квітня 2012, 12:13
Дата ефіру/події: Субота, 21 квітня 12:13

Сімейне щастя тривалістю в тиждень закінчилося жорстоким убивством. На Харківщині жінка зарізала співмешканця, а потім сокирою розрубала його тіло й викинула у криницю. Про злочин довідалися за три місяці, коли селом поширилися чутки, що чоловік зник не просто так.

Вони вподобали одне одного завдяки пристрасті до алкоголю. Прожили разом святковий новорічний тиждень, а потім чоловік зрозумів, що окрім спільного чаркування, має господарчі обов'язки. Це йому й не сподобалося, вирішив покинути жінку. Ображена й розлючена, вона схопила ножа і вдарила коханця у груди.

Прошел несколько метров и упал на спину. Я начала кричать. Увидела, а он уже мертвый. Я взяла его за руки, затянула в дом, положила возле печки и укрыла одеялом, развернулась, закрыла дом и ушла на соседнюю улицу.

Жінка подалася до друзів - пити горілку. А коли повернулася, взялася міркувати, що робити з тілом.

Выпили водки, и я вернулась домой в надежде, что может быть придет в себя.

- Почему вы не вызвали скорую, в милицию не сообщили?

- Я просто испугалась и решила, не хотелось просто в тюрьму!

Віталій Буряк, керівник сектору Зміївського РВ міліції:

Дабы скрыть следы преступления, она расчленила тело сожителя и останки его сложила в полиэтиленовые пакеты, мешки и, дабы скрыть преступление, сбросила это все в колодец нежилого дома. 

У 33-річній біографії жінки - кілька одружень, народження двох дітей, позбавлення материнських прав, ув'язнення. У щойно створеного "подружжя" на селі була погана слава: постійно пило і сварилося.

Володимир Стародубцев, керівник відділу Зміївського РВ міліції:

Вместе они проживали чуть больше недели. Знакомы были больше. Скажем, случайная связь. Употребляли спиртное ранее неоднократно в этой компании. Один другому предложил вместе жить. Всего лишь прожили недельку, и вот так закончилось трагически.

Зниклого чоловіка ніхто не шукав. Розкрили злочин, коли в селі поширилися чутки, що Сашка немає серед живих, і міліція спитала про співмешканця в його коханої. Тільки тоді жінка зізналася у скоєному.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.