Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові затримали банду розбійників

24 квітня 2012, 10:39
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 квітня 10:39

Справжню банду розбійників викрив харківський УБОЗ. Підозрюваних кавказців довелося викурювати з їхнього лігва світло-шумовими гранатами. Міліціянти вилучили вкрадені гроші й коштовності, а також зброю.

Чотирьох розбійників затримували вночі в орендованій квартирі. У правоохоронців була інформація, що злочинці озброєні, з досвідом бойових дій у гарячих точках, і готові на все.

Чотирьох кавказців затримували за кілька годин після їхнього нападу на будинок бізнесмена з міста Вовчанська. Аби дізнатися, де чоловік ховає гроші, бандити по-звірячому били й катували підприємця електрошокером.

Світлана Баркова, прес-офіцер УБОЗ в Харківській області:

- Завладели деньгами в сумме 12 тысяч долларов, около тысячи гривен и изделиями из золота и скрылись.

Після штурму правоохоронці знайшли в квартирі розбійників гроші та золото. Зброю ж злочинці ховали в лісосмузі. Там само УБОЗівці виявили маски, гумові рукавиці та електрошокера.

Сергій Сотников, в.о. заступника керівника УБОЗ в Харківській області:

- У данных лиц в настоящее время изъято три огнестрельных пистолета, из которых два ПМ, один Форд, изъяты полностью все деньги, добытые преступным путем.

Правоохоронці кажуть - злочинне угруповання в Україні "працювало" вже чотири роки. Затриманих тепер перевіряють на причетність до інших схожих злочинів.

Сергій Сотников, в.о. заступника керівника УБОЗ в Харківській області:

- На территории Украины существовала определнная разветвленная сеть осведомителей, которые находились в городах, собирали определнную инфомрацию о предпринимателяха мобильная группа, которая проживала большую часть времени в Киеве, выезжала и выполняла заказное преступление.

Проти гурту розбійників порушили кримінальну справу. Підозрюваним загрожує щонайменше по сім років в'язниці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.