Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Власник елітної автівки в Одесі напав на правоохоронців з ножами

24 квітня 2012, 10:52
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 квітня 10:52

Чоловік кидався з двома ножами на ДАЇвців - таку пригоду можна було спостерігати в Одесі, на знаменитій вулиці Дерибасівській. Вочевидь, 32-річному одеситові не сподобалося, що міліціянти спинили його елітний Порше. Спочатку чоловік спробував утекти, а як не вдалося - витяг холодну зброю.

Пригода сталась близько сьомої вечора. Порше Каєн рухався зустрічною смугою майже завжди забитої вщерть Єкатерининської вулиці. На вимогу міліціянтів водій зупинився, та документи показувати відмовився. Натомість натиснув на газ та звернув на Дерибасівську, також проти руху.

Євген Іванченко, інспектор відділу ДАІ м. Одеси:

В связи с тем, что шел большой поток транспорта, он не мог проехать, его движение было заблокировано. Мы к нему подбежали, водитель выбежал с автомобиля, достал два ножа и начал кидаться на нас. После чего начал убегать, мы побежали за ним и в этот момент подбежали солдаты внутренних войск, оказали помощь.

За чоловіком бігали протягом п'яти хвилин. Допоміг правоохоронцям випадковий свідок.

Петро Ракул, свідок:

Бегал здесь, бегал, потом там его окружили всё равно. Прибежал сюда оттуда, я его толкнул на этот Рендж Ровер. Он побежал между ними, тут встал, в двух руках по ножу, и там его уже повалили.

На розбишаку одягнули кайданки. Своєї вини затриманий не заперечує.

Володимир, затриманий:

Ну, ДТП произошло и всё, задержали меня. Начал убегать, оказали на меня давление, начал убегать. Достал ножи, бросил ножи, потому что не хотел драться и все, вот и все.

Міліціянти кажуть - що спричинило таку поведінку водія коштовного авта - незрозуміло. Адже явного алкогольного чи наркотичного сп'яніння в чоловіка не виявили. Тепер чекають на висновки експертів. За фактом бешкету складено адмінпротокол. Що робити далі - вирішуватиме прокуратура.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.