Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Грабіжника-невдаху затримали у Києві

24 квітня 2012, 11:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 квітня 11:12

В Києві спіймали грабіжника-невдаху. Він хотів обікрасти ювелірну крамницю, та зазнав фіаско: тікаючи, зачепився за ручку на дверях, а потім ще й привернув увагу свідомих перехожих.

Невеличка ювелірна крамниця на столичній Троєщині. Крадій зайшов сюди, коли поряд було чимало людей. Оглядаючи золоті прикраси, одразу зупинився на найкоштовніших та попросив продавчиню показати ланцюжка поближче.

Борис, продавець:

- Она ему начала показывать изделия, он выхватил у нее с рук это дело и попытался выскочить, зацепился за ручку на дверях, дальше она, конечно, начала кричать: караул, помогите. Тут суббота, вечер, людей много, тем более тут всякая продажа, ну и далеко он не убежал.

Тікаючи з крамниці із планшетом з прикрасами в руках, чоловік зачепився за ручку дверей, і все вкрадене опинилося на асфальті. Невдаха зупинився позбирати прикраси, а продавчиня тим часом здійняла галас та натисла тривожну кнопку. Її крики почули торгівці на вулиці та перехожі, які й повалили злодія на асфальт.

Тетяна, продавчиня ринку:

- Он выдирался сперва, выдирался, за ним побежали все люди, а потом его тут рядом завалили, потом вызвали милиционеров, они забрали его. Его еле завалили, быка такого, 6 человек его держали.

Борис, продавець:

- Спасибо людям, что тут золото валялось, он зацепил штук 9 цепочек, что никто это по карманам не начал рассовывать, помогли собрать, все вернули, то есть в общем-то ничего он не украл.

Наряд ДСО, отримавши виклик, прибув до крамниці менш ніж за 5 хвилин.

Олександр Лахно, молодший інспектор Оболонського Відділу ДСО м.Києва:

- Було затримано громадянина з Київської області, який проживає в місті Обухов, у якого при поверхневому огляді було виявлено планшет з ювелірними виробами. Пояснював, що у нього скрутне становище і потрібні були кошти.

Тепер за невдалу спробу збагатитися злодієві-невдасі загрожує до 4 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.