Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Ромнах власник оселі 4 рази вистрелив у нападника

25 квітня 2012, 11:50
Дата ефіру/події: Середа, 25 квітня 11:50

Чоловік дістав 4 кулі, коли ліз до чужого вікна. Господар, який захищав своє майно, тепер захищається у міліції. Після опитування свідків та пораненого правоохоронці порушили проти нього кримінальну справу. 

У старому  гуртожитку в Ромнах тривають ремонтні роботи - його переобладнують під квартири. Лише дві кімнати мають господарів - тут мешкає мати з сином. Пізньої ночі їх налякав шурхіт під вікном. Колись родину вже грабували - тож цього разу господар одразу схопився за зброю.

Станіслав Міхно, підозрюваний:

- Включил свет и вижу подозрительного человека, который проник через окно, у него в руке что-то заблестело, ну у меня не было возможности разбираться. Я просто-напросто произвел выстрел в руку. Учитывая его агрессивное поведение, я выстрелил ему в левую ногу.

Втім, чужинець продовжував кричати та розмахувати руками, тоді Станіслав втретє поцілив у нього. Наостанок ще й газовим пістолетом скористався. Тим часом старенька побігла надвір телефонувати до міліції. 

Катерина Міхно, мати підозрюваного:

- Якби не син, вони б мене зарізали на шматки. Їх було 4 человіка, цей шо був усередині 1, і тут було 3 человіка. Така була перелякана, шо я думала, ніколи вже не одійду.

Нападник нині в лікарні. Ним виявився 43-річний фрезерувальник. Чоловік мешкає в Ромнах нещодавно - переїхав з Полтавщини поближче до батьків. Каже, напідпитку просто заблукав у незнайомому районі. А тому пішов на вогник запитати дорогу - замість відповіді дістав 4 кулі.

Юрій Ковтун, постраждалий:

- Там вікна не було, там чи пленка була, чи я вже не помню, він одірвав цю пленку і ухватив отак і затягнув мене. Він сразу вистрелив і кричить: стоять, вистрелив у руку. А тоді у ногу.І коли я вже лежав, він вистрелів мені у ногу ще один раз і один раз у лікоть.

В'ячеслав Стрижак, завідувач відділення Роменської районної лікарні:

- Хворий поступив з 4 пораненнями: 3 - сквозні, 1 пуля залишилась в стегні. Найтяжчий - це оскольчатий вогнепальний перелом стегна зі значним зміщенням і перелом лівої плечової кістки з пошкодженням променевого нерву.

Правоохоронці передчасних висновків не роблять, чекають на завершення експертиз.  

Юлія Загомула, керівник відділу Роменського МВ міліції:

- Досудове слідство встановить тілесні ушкодження, це тільки будуть вони описані у висновку судово-медичної експертизи. Тільки тоді можна буде сказати, яка може будь небезпека, коли людина один раз поранена, другий, третій і четвертий вистріл.

Поки ж за фактом умисного завдання людині тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу. Захисника оселі можуть відправити до тюрми на 3 роки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.