Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Єфим Денищенко, 9 років, діагноз - гострий гібридний лейкоз. Потрібно 70 тисяч гривень

26 квітня 2012, 17:32
Дата ефіру/події: Четвер, 26 квітня 17:32

Дев'ятирічний хлопчик потребує допомоги небайдужих людей. Найближчим часом дитині пересадять кістковий мозок. Донором стане рідний братик, утім гроші потрібні ще й на донорів крові та додаткові витрати. Тож батьки малюка благають про допомогу.

Єфим Денищенко, хворий:

- В антошку, в парк атракционов, в парк Горького, потом в большой зоопарк, там де очень много животных, мы ж были в зоопарке, неу там мало животных.

Усі ці місця непосидючий 9-річний Єфим мріє відвідати, коли вилікується. У нього - гострий гібридний лейкоз. Вже майже півроку хлопчик із Луганська перебуває в Центрі дитячої онкогематології Охматдиту.

Яна Ковган, дитячий гематолог:

- Проведены три интенсивных блока для достижения полной ремиссии, а сейчас Ефим поступил в наше отделение с целью проведения алогенной трансплантации.

На щастя, довго шукати донора кісткового мозку для пересаджування не довелося. Ним стане брат-близнюк. Останні обстеження хлопчика показали, що він готовий до трансплантації.

Яна Ковган, дитячий гематолог:

- Сама по себе трансплантация стволовых клеток достаточно дорогостоящее мероприятие, и на 70% в принципе погашается за счет бюджетного финансирования, но к сожалению родители сталкиваются с тем, что им нужно обследовать доноров тромобоконцентрата и ермассы, что не входит в расчет бюджетного финансирования.

Загалом таких донорів потрібно більше 30. Усіх небайдужих, що відгукнуться, батьки власним коштом мають перевірити на інфекційні хвороби. Одні такі аналізи коштують близько семисот гривень.

Марина Денищенко, мати хлопчика:

- У нас на даный момент вторая отрицательная группа крови, но после пересадки, так как у брата третья положительная, то есть у Ефима тоже будет меняться группа крови, будет третья группа крови. Нужно и со второй группой крови доноров, и с третьей группой крови доноров.

Окрім того, після пересаджування батьки повинні забезпечити лікування препаратами, яких в Охматдиті немає. Тож рідні хлопчика звертаються до всіх із проханням здати кров для дитини або допомогти фінансово. Адже Єфим вірить - у нього все буде гаразд, і всі його плани збудуться.

- Чего мне бояться? Мне просто будут кровь вливать и все.

- Какой ты смелый.

- Я и не такое переживал.

Аби допомогти дитині побороти страшну хворобу - потрібно 70 тисяч гривень на перевірку донорської крові та ліки після операції. Подаруйте малюкові шанс на життя.

Телефон мами Марини 095 154 50 38.

Реквізити для допомоги

Отримувач: Приватбанк
Найменування банку: Приватбанк
№ рахунку2924 4825 5091 00
МФО: 305 299
ЕГРПОУ: 1436 0570

Призначення платежу: Для зарахування на карту № 5577 2129 1176 4440, ІНН 2808 8215 48,
Денищенко Марина Юріївна, благодійна допомога

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.