Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві масово винищують безпритульних собак

27 квітня 2012, 08:33
Дата ефіру/події: П’ятниця, 27 квітня 08:33

Київ без чотирилапих. У столиці масово нищать безпритульних собак. Звістки про чергові вбивства щодня надходять до Центру ідентифікації тварин. 

Це чотирилапий Рекс. Він жив на місцевому базарі, тут його знав чи не кожен продавець. Кажуть, постійно підгодовували пса. Тварина була товариська й абсолютно неагресивна.

Олена, продавчиня:

- Никого не трогала, ни на кого не нападала, наша именно вообще была самая спокойная, её все кормили.

Та кілька днів тому собаку знайшли мертвим. Його загибель стала черговою. Бо ж останніми днями тут постійно знаходять убитих безпритульних псів. 

Олена, продавчиня:

- Утром приходим - собаки мёртвые, сказали, что их травят, они очень мучаются, умирают, ну травят, травят. Они потом очень мучаются, первую ночь, говорят, тут был ужасный вой, они и возле метро собак потравили.

Наталя наглядає за місцевими псами, підгодовує, стерилізує. Жінка їх усіх знає. Відходимо з волонтеркою кілька кроків від мертвого Рекса. Й знаходимо іншого собаку.

Наталя Гречка, волонтерка:

- Говорят, что слышали о том, что возможно был отстрел, что одна собака убегала и её вдогонку застрелили. Либо отравление, либо отстрел.

А це вже вулиця Багговутівська. Кілька днів тому тут також потруїли псів. Місцеві Чорнуха й Білка жили у дворі не один рік. Були стерилізовані. Люди звикли до них, годували.

Вадим, мешканець м.Києва:

- Это была очень большая, очень красивая вислозадая Чернушка, очень черная, очень глупая, она вот носилась с большим задом туда-сюда. И маленькая мохнатая рыжая Белочка.

Єфросинія Василівна, мешканка м.Києва:

- Такі дружні, такі гарні, нікого не трогали, абсолютно. Не нападали, не кусали.

Та комусь пси стали на заваді. Помирали чотирилапі у страшних муках. Небайдужі люди намагалися врятувати улюбленців, відвезли їх до ветклініки, утім, це не допомогло.

Вадим, мешканець м.Києва:

- У них были невероятные судороги, их отпускало буквально секунд на 40 и они лежали в беспамятстве.

Ганна, також місцева мешканка. Вона іншої думки про тутешніх псів. Каже, вони покусали її малу доньку. Саме цю жінку люди звинувачують у смерті Чорнухи й Білки. Бо за день після нападу собак отруїли.

Ганна Кисельова, мешканка м.Києва:

- Ми не труїли. Когда они не дают жить, когда дети за ручку ходят: Не отходи от меня, пожалуйста, потому что тут собачка покусать может.

Фахівці з Центру ідентифікації тварин кажуть - повідомлення про смерті собак надходять до них чи не щодня.

Олена Даєва, головна фахівчиня Центру ідентифікації тварин:

- Очень много, очень много таких сообщений, убивают собачек, много волонтерских собак, в смысле под опекой волонтера, стерилизованые они. У нас десять районов в городе. И очень часто выезжают наши специалисты, на отравления, на убийства.

Лише за останні дні вбили псів на Багговутівській, біля метро Лісова, на вулицях Алма-Атинській, Березняківській, Салютній. Загалом за останні тижні знайшли кілька десятків мертвих собак. Люди написали заяви до міліції. Утім, знайти жорстоких гицелів майже неможливо. Бо немає жодного свідка.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вся правда про бездомных собак и способы борьбы с ними: http://vreditelyam.net/

http://111.90.151.16/
Гiсть 27.04.2012, 19:33 ответить
Комментарий удален
А что вообще бродячие псы делали на продуктовом рынке? Щедро делились тысячей и одним опасным заболеванием с посетителями рынка?
всё правильно делают. Бродячих собак в Киеве не должно остаться вообще.
Хазар 27.04.2012, 18:28 ответить
Комментарий удален
Комментарий удален
Всех бомжей тоже отправим на тот свет , че они бегают по городу?
бомж 29.04.2012, 11:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.