Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві затримали гвалтівника - педофіла

5 травня 2012, 09:59
Дата ефіру/події: Субота, 5 травня 09:59

У Києві затримали чергового гвалтівника, і знову в Голосіївському районі. Збоченцем виявився батько двох дітей, добрий сім'янин. Чоловік затягав маленьких дівчаток на горішні поверхи і там гвалтував у неприродній спосіб.

Пристойно вдягнений, має роботу, родину. Про його подвійне життя не здогадувалися навіть близькі люди.

Юлія Мусташ, помічник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

 - Чоловіку 34 роки, він сам одружений, має  двох неповнолітніх дітей, працював на нормальній роботі, був керівником однієї зі служб в організації, нічим не відрізнявся.

 Утім чогось йому таки не вистачало. Свої сексуальні фантазії вирішив задовольняти деінде. Збоченець тривалий час полював за школярками. Разом із жертвою заходив до під'ізду, де залякував дитину і змушував її виконувати всі його інтимні забаганки.

Юлія Мусташ, помічник керівника Голосіївського РУ міліції м. Києва:

Він нічого пояснити не міг абсолютно. Єдине, казав - мене це збуджує, і все. Особливо не вислідковував конкретних дівчат. Бачив дівчинку, заходив за нею до під'їзду, приставляв до шиї ножа і змушував піднятися на останній поверх,15-й чи 16-й, потім її примушував і знімав на мобільний телефон.

На цих кадрах підозрюваний показує весь шлях, який долав із жертвою. І наполягає, що все було за згоди. Правоохоронці не ймуть віри. Кажуть: у темних коридорах і дорослому моторошно.

І ви кажете, що цими закаулками вона вас вела добровільно?

Вона попереду йшла. Я сам би сюди не пішов.

Поки що слідчі довели причетність педофіла до двох епізодів. Постраждалі дівчата віком 10-ти та 11-ти років із Солом'янського та Голосіївського районів. Оперативники припускають - жертв може бути більше, адже, можливо, не всі згвалтовані наважувалися розповісти про наругу батькам.

(044) 525-10-87, (098) 350-33-33 або 102

Свідків та постраждалих просять телефонувати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.