Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 21 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Рецидівіст зарізав жінку у Києві

8 травня 2012, 09:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 8 травня 09:55

Справжня шекспірівська драма розігралася в Дарницькому районі Києва. Чоловік серед білого дня на очах перехожих зарізав свою кохану.

Про жахливе вбивство на вулиці Тростянецькій знають усі. Трагедія сталася близько другої дня біля цієї кав'ярні. Після розмови з жінкою чоловік вдарив її ножем й кинувся геть. Бідолашна померла на місці. Зухвалий злочин негайно обріс чутками.

Якась дєвушка, поймали, прирізали. Один втік, а один сказав, що не винуватий. 

Вона воровка.

Тарас, охоронець:

Одні кажуть, що вона це, щіпачка на трамваї.

Натомість слідчі з висновками не поспішали. Обставини злочину з'ясували тільки за три години. Саме стільки часу знадобилося, аби вийти на слід підозрюваного.

Інна Гамалій, помічник керівника Дарницького РУ міліції:

Через три години працівниками карного розшуку по гарячим слідам був затриманий 48-річний, раніше судимий за крадіжки та наркотики уродженець Криму.

Підозрюваний тільки-но звільнився з в'язниці, де три роки відсидів за крадіжку. Чоловік розповів, як сподівався на волю і на зустріч з коханою. Та щойно вийшов, з`ясував - на нього жінка зовсім не чекала.

Інна Гамалій, помічник керівника Дарницького РУ міліції:

Прийшов до своєї співмешканки колишньої, а вона вже з другим чоловіком, і на грунті ревнощів пирнув її ножем.

Тепер, після кількох днів на волі, Отелло знову повернеться за ґрати. Та цього разу вже на значно довший термін.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Не нужно верить сплетням и слушать людей, которые говорят "одні кажуть...", я знал покойную и с уверенностью могу сказать, что никакая она не "щипачка", люди от дефицита общения начинают придумывать всякую чушь. А Отелло, между прочим, перед тем как загреметь за решетку забрал у погибшей документы на 3-х комнатную квартиру и продал её (квартиру), денег, естественно, никто не увидел, а человек остался на улице, как же тут кого-то ждать из мест не столь отдаленных?
asd 08.05.2012, 10:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.