Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківській області ображений родич кинув гранату під час весілля

9 травня 2012, 10:15
Дата ефіру/події: Середа, 9 травня 10:15

Вибух прогримів під час весільної забави на Івано-Франківщині. То дуже розлютився брат молодої, якого не запросили на свято. Чоловік прийшов із подарунком - ручною гранатою, і кинув її під автівку. Троє людей дістали поранень.

Їли, пили, веселилися, аж раптом вибух. Люди, які сиділи у весільному наметі, подумали - згоріла апаратура. Вже потім дізналися - хтось кинув гранату. Гості свята небагатослівні. Одні відмовчуються, інші божаться - нічого не бачили.

Галина Мартинишин, родичка нареченої:

Вони вобше не в курсі, вони нічого не бачили, за столом сиділи. В той момент за столом сиділи. 

Наслідок вибуху - троє постраждалих. Їх доправили до Калуської районної лікарні з численними пораненнями кінцівок та грудей. Травми виявилися нетяжкими, людей того ж дня виписали. Тим часом в селі гадають, хто ж влаштував вибух. Одні кажуть - гранату кинув брат молодого, інші - не вірять у його вину.

Наталія Ярець, мати нареченої:

- Таке говорять, але я не можу сказати, що це 100% правди, бо він тут був і нормально себе поводив.

Анастасія Василів, секретар Завійської сільської ради:

- Брат молодого кидає вибухівку, спочатку попереджає: тікайте, а потім кидає вибухівку. Казали, що там були якісь потасовки з старостою молодої на весіллі, що він весь час з ним спорив, і з братом щось спорив.

Не на користь підозрюваного свідчить і те, що чоловік з місця пригоди втік. Нині його розшукує міліція.

Василь Гультайчук, керівник відділу УМВС України в Івано-Франківській області:

- В результаті огляду місця події вилучено ряд фрагментів, які дають можливість ідентифікувати вибуховий пристрій, але до закінчення експертиз я не можу сказати, що це, попередньо – можливо, йдеться про ручну гранату.

Проти втікача порушили кримінальну справу. Якщо його провину доведуть, за ґрати молодик може потрапити на термін від 10 до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.