Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові екстрасенс допомогла синам знайти зниклу матір

9 травня 2012, 10:25
Дата ефіру/події: Середа, 9 травня 10:25

Екстрасенс допоміг знайти зниклу пенсіонерку. Схвильовані сини шукали жінку, як могли: звернулися і до правоохоронців, і до надприродних сил. Розв’язка виявилася неоднозначною: матір відшукали, та їй не допомогли.

Василь Яроцький, син убитої:

- Нашел ее, можно сказать, я. Зашли мы с братом и мой сын опять же в этот злополучный подвал, начали там копать. Говорю: "копай еще!"

- Да ничего там нету!

- А я смотрю, там мешок какой-то, я копнул, а там...

Матір вони шукали цілу добу. Кажуть - зверталися і до лікарень, і до правоохоронців. Наступного дня у відчаї вирішили спитати поради в екстрасенсів та цілителів.

Генадій Яроцький, син убитої:

- Это уже была крайняя... Никогда этого не делали. Говорят, что это грех, но пришлось обратиться.

Хтось з екстрасенсів давав синам надію, що їхня мати жива. Інші казали протилежне. Сходилися в одному - шукати жінку слід у підвалі. Родичі обнишпорили всю Велику Данилівку - селище під Харковом. Врешті-решт спустилися і до підвалу рідного будинку.

Ляна Свєтлова, екстрасенс:

- Я сказала, я почувствовала, я увидела, что эта женщина находится в подвале, и что ее нет уже в живых. И как только ко мне обратился за помощью сын этой женщины, я дала информацию, что они ее обязательно найдут.

Труп пенсіонерки знайшли в цьому погребі - під гаражем. На тілі залишилися всі дорогі прикраси. На перший погляд, нічого не зникло і в домівці. Та сини впевнені - їхню матір убили через кілька тисяч гривень, які вона збирала на чорний день. Вважають, це міг зробити квартирант, що допомагав літній жінці по господарству.

Генадій Яроцький, син убитої:

- Месяца три он помогал по хозяйству. Мы его взяли, чтобы бабушке не было страшно, потому что мы живем отдельно с братом.

Василь Яроцький, син убитої:

- У меня не укладывается в голове, чтобы человек мог такое совершить. Как к нему относились тепло и такое сделать... Это мог только нелюдь.

У харківській прокуратурі нині провадять розслідування.

Євген Попович, прокурор м. Харкова:

- В ходе осмотра трупа видимых следов насильственной смерти на трупе обнаружено не было. После этого труп был доставлен в морг и в ходе судебно-медицинского исследования трупа было обнаружено, что есть следы насильственной смерти, есть признаки и следы удушения.

За фактом убивства порушили кримінальну справу. Кажуть - у них достатньо підстав припускати, що жінку вбив квартирант. Він виїхав у Росію ще до того, як рідні знайшли тіло матері. Нині підозрюваного оголосили в розшук.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.