Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 18 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині торгують наркотиками на дитячих майданчиках

9 травня 2012, 10:50
Дата ефіру/події: Середа, 9 травня 10:50

Шкільні подвір'я та дитячі майданчики стають місцем збуту наркотиків. На Івано-Франківщині затримали дилера, що продавав небезпечний "Субітекс" просто біля навчального закладу.

Наркобазар облаштували у райцентрі за 30 кілометрів від Івано-Франківська. На території однієї із середніх шкіл Калуша місцевий дилер продавав львівському перекупникові наркотичні пігулки - "Субітекс". Та за лиходіями давно стежила міліція, тож затримали їх на місці злочину.

Затриманий:

На його прізвище, ім'я, по-батькові переводилися гроші. І коли я приїхав в Калуш, я зателефонував до нього, він підійшов до мене і дав мені гроші.

 250 гривень за дозу, 500 - при перепродажу. Бізнес ризикований, але прибутковий.

Валерій Шнуренко, керівник відділу УМВС в Івано-Франківській області:

Зазвичай призначають такі зустрічі саме в таких місцях, того що там відпочивають діти і не так кидаються в очі працівникам міліції.

Підтвердження тому - дитячий майданчик у Коломиї. Тут продавали марихуану по 50 гривень за грам, ще й одразу ж і споживали. Серед затриманих - двоє учнів профтехучилища та студент ВИШу.

Скільки часу ти вживаєш наркотики?

- Недовго.

- Ну скільки?

- До місяця.

- І що це?

- Марихуана.

Свою операцію міліціянти назвали образно – "Генофонд". Проти затриманих порушили кримінальні справи. От тільки  генофонд справжній від того чистішим поки не стає.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.