Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Харкові вирішили очистити місто від повій

9 травня 2012, 11:00
Дата ефіру/події: Середа, 9 травня 11:00

Харківські правоохоронці вирішили очистити місто від путан напередодні європейського чемпіонату з футболу. Принаймні, центральні вулиці. Рушили в рейд і затримали двадцятьох нічних метеликів.

Рушили в рейд оперативники з відеокамерами. На знятих кадрах видно - головні вулиці Харкова нічні метелики не залишають навіть удень. Дівчата впевнено підходять до машин, що зупиняються на узбіччі, за мить - сідають до авт. А як надворі сутеніє - клієнтів у рази більшає. Утім, щойно путани бачать відеокамеру - їхня сміливість зникає.

- Нет-нет-нет.

- Здрасьте.

 Під час рейду правоохоронці затримали зо два десятка красунь. І кожна запевняє - торгувати тілом пішла не від заможного життя й не задля швидкого заробітку.

- Проституцией я занимаюсь около полгода, так как у меня двое детей.

- Деньги куда тратите?

- На еду, одежду.

Других способов заработка не было?

- Нет.

- Для чего деньги вам нужны?

- Для своих нужд и ребенка.

- Другие средства заработка?

- Пока нету возможности.

Дівчата розповідають - із клієнтів беруть по двісті п'ятдесят-триста гривень за годину. Охочих порозважатися з представницями найдавнішої професії знаходять здебільшого в середмісті. У міліції кажуть - рейди проводять часто, а напередодні футбольного Євра роботу посилили.

Ігор Сенчук, заступник керівника ГУ МВС України в Харківській області:

- Данные мероприятия сотрудниками уголовного розыска проводятся регулярно, но всвязи с проведением финальной части европейского чемпионата, в том числе и на территории города Харькова, работа в этом направлении со стороны правоохран. органов активизирована.

Всіх затриманих відправили на медичний огляд, вони заплатять штраф, після чого їх відпустять.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.