Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Уряд України заборонив діяльність МММ

12 травня 2012, 10:04
Дата ефіру/події: Субота, 12 травня 10:04

Уряд оголосив війну фінансовій піраміді МММ. Кабмін доручив правоохоронцям і службам фінансового контролю запобігати діяльності таких організацій в Україні. Як це робити - виконавці поки достеменно не знають. А творець МММ Сергій Мавроді тим часом сміється та повним ходом рекламує нову стару оборудку.

У сучасній рекламі старий знайомий з 90-х Льоня Голубков. І цього разу він живе в злиднях, аж тут раптом казково багатіє за допомоги МММ.

Сайт Мавроді працює на повну. Якщо вірити модераторам, то кількість учасників зростає щодня. Зі світової павутини засновник МММ люб'язно дає олнайн-консультації та спілкується із журналістами.

Сергій Мавроді, організатор фінансової піраміди:

- Принципы те же - финансовая пирамида. Выплачивается предыдущим за счёт следующих, и я этого никогда не скрывал и никого не пытаюсь вводить в заблуждение.

Про нову МММ державні реґулятори й правоохоронці знають давно. Та як боротися з пірамідою, ніхто й гадки не має.

Ірина Говорун, заступник голови НАЦКОМФІНПОСЛУГ:  

- Якось допомогти, саме наприклад держфінпослуг, при цьому, якщо виникнить питання, бо такої піднаглядної установи у нас немає. Що стосується громадян, на сьогодні кожен з них, хто збирається прийняти участь в цьому проекті, він повинен розуміти, що він ризикує повністю.

У МВС взагалі ще жодних розпоряджень від уряду не отримували. Тому нічого не коментують. Прибічники ж Мавроді тим часом сміються, кажуть - сучасна МММ безсмертна.

Дмитро Малик, учасник фінансової піраміди:

- Она неуязвима. Даже если наши доблестные власти захотят ее закрыть, это невозможно, можно под каким-то предлогом меня закрыть, но от этого система не пострадает в любом случае, средства распылены по разным участникам, десяткам, и в разных банках.

Пересічні ж громадяни вважають - убезпечитися просто, треба пам`ятати про мільйони обдурених і не спокушатися на рекламу.

Веремій, мешканець м. Києва:

- Реально ещё раз Мавроди посадить в тюрьму, тогда да.

Лідія Тимофіївна, мешканка м. Києва:

- На державному рівні вряд чи треба. Щоби люди просто були просвященние та розуміли. Вчора мне тільки дали брошурку етого. Сначала не поняла. Потом, когда посмотрела – Мавроді, я вибросила сразу в урну. Тому що наслышані, аферист, сядєт за ето.

У дев'яностих жертвами діяльності МММ стало близько 15 мільйонів людей. Нині, якщо вірити сайтові Мавроді, на його схему запали вже 30 мільйонів. Фахівці ж констатують - рано чи пізно піраміда таки завалиться. І падіння буде гучним.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Треба ще мати зайве, щоб і вистачало і ще не знав, куди подіти. Якщо не вистачає на необхідне, то дурне в голову не лізе.
Іра 23.05.2012, 23:28 ответить
Чушь полная. Развитию пирамиды помешать нельзя, все антирекламные акции, только приостанавливают ее развитие. Почитайте статьи про пирамиды- при правильной организации, они могут прожить больше 7лет. А потерять деньги можно и в Родовид банке
Игорь 20.05.2012, 15:09 ответить
Да у какого банка есть такой прирост клиентов? Бред не несите...

Если 20% вкладчиков придут за деньгами в банк, он рухнет!!! Потому что это тоже пирамида...
Макс 17.05.2012, 18:59 ответить
Наверное клюнули те, у кого много денег. Хотят все потерять . ни один банк, который в состоянии платить хоть какие-то проценты, 40%в месяц не дает. Как вообще наши депутаты допускают эти киоски? Наверное они же сами и замешаны.
Елена 14.05.2012, 23:25 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.