Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Журналіст стріляв у міліціянтів на Донеччині

12 травня 2012, 11:03
Дата ефіру/події: Субота, 12 травня 11:03

Журналіст проти міліціянтів. Вони зійшлися у Дружківці на темній вулиці. Чоловік стріляв у правоохоронців з пневматичної зброї. Каже - сприйняв їх за грабіжників.

Павло Піскун повертався додому пізно вночі. У тому самому районі міліціянти проводили свою операцію - затримували підозрюваного у зґвалтуванні неповнолітньої.

Віталій Котенко, співробітник Дружківського МУ міліції:

- Молодой парень, который проходил. Он был в камуфлированной форме. Нами было принято решение проверить его на причастность к этому случаю. Потому что в данном районе также проживает вышеуказанный гражданин.

На вулиці, де розгорталися події далі, немає жодного ліхтаря. Чоловік каже - правоохоронців не впізнав, сприйняв їх за грабіжників.

Павло Піскун, підозрюваний:

Где-то вот здесь я увидел, что идет какая-то компания. Я на них внимания не обращал, так как хотел быстрее попасть домой, потому что вот на этом месте где-то месяца 3 назад на нас с другом компания напала и чуть не побили. Я услышал за спиной фразу: Вон смотри! Один идет. Я ускорил шаг. И они ускорили шаг. Тогда я испугался и побежал.

Першим, хто наздогнав Павла, був інспектор Дмитро Кафлик.

Дмитро Кафлик, співробітник Дружківського МУ міліції:

Мы со своим нарядом побежали за ним. Он спотыкается. Один сделал выстрел. Потом дальше начал убегать. Еще раз споткнулся. Я его задержал. За руку взялся и он мне выстрелил в плечо.

Єдина розбіжність між словами журналіста і правоохоронців - чи називалися міліціянти. Розібратися в цьому питанні тепер має міська прокуратура.

Дмитро Сазонченко, прокурор м. Дружківки:

Каждая сторона имеет свои версии и доводы. Мы их проверяем. От объективности данных доводов будем принимать законное решение. В настоящее время прокуратура проводит проверку. По результатам которой будет принято решение о возбуждении уголовного дела, либо в отказе от возбуждения уголовного дела.

Нині журналіст вдома на підписці про невиїзд. Пістолета в нього вилучили і доправили на експертизу. Опір працівникам міліції може коштувати чоловікові 2 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.