Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародні змагання служб безпеки відбулися у Києві

15 травня 2012, 11:34
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 травня 11:34

Днями у Києві билися правоохоронці. Десятки, з різних країн. Минулося без кровопролиття і травм, що свідчить про майстерність і рівні сили учасників міжнародних  змагань. Україну представили серйозні люди - зі Служби безпеки президента, внутрішніх військ та бійців СБУ. Відтак переможний кубок залишився в Києві.

Чого варті охоронці голів держав без зброї, віч-на-віч із суперником, представники служб безпеки президентів країн СНД показали, зійшовшись у рукопашнім бою. На роботі діють так не часто, адже їхнє завдання - завадити загрозі. Як показали змагання, рівень фізичної підготовки варти на найвищому рівні. Переможець цього поєдинку виступає за  Службу безпеки Президента України вже вдруге. Торік стати першим не вдалося, цьогоріч прагнув перемогти понад усе.

Рустам Магомедов, співробітник Управління державної охорони України:

- Работаю уже два года, тренируюсь рукопашкой относительно недавно, всю жизнь я боксом занимался, рукопашка это немного тяжелее, чем бокс, потому что тут разностороннее, тут и борьба, и ноги и руки, и все вместе.

Серед уболівальників хлопця - і його батько. Суворе виховання з дитинства - ось запорука перемоги.

Юхим Магомедов, батько переможця:

- Когда он мальчиком еще, пацаном был, я в более жесткой форме воспитывал, у нас в школе, если принес двойку, это было 150 раз отжиманий, а за каждую ошибку по 5 раз отжиманий.

За перебігом змагань пильно стежили медики. Вони констатують - що вищий професіоналізм бійців, то менше травм. Цього разу роботи в лікарів було небагато.

Лев Шевчик, керівник медичного забезпечення Федерації рукопашного бою:

- К сожалению, я должен сказать, что пострадавшие у нас есть, одного мы сейчас госпитализировали с травмой колена, второго отвезем в клинику глазных болезней для осмотра глаза, и у одного перелом ребра - традиционные травмы для таких спортсменов.

Синьці й незначні забиття тяжкими травмами тут не вважають - до них давно звикли і медики, і самі бійці. Хоча серед учасників змагань професійних спортсменів немає.

Сергій Кулик, керівник управління державної охорони України:

- Первенство проводится не среди профессионалов-спортсменов, а среди действующих сотрудников, ребят, которые ежедневно выходят на службу, работают по графику охраны высших должностных лиц государства.

Ці турніри не лише демонструють рівень підготовки правоохоронців, а й мають заохотити молодь до фізичного самовдосконалення - принаймні так вважають у федерації рукопашного бою України.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.