Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мажор на Луганщині доводив право проїзду пістолетом

15 травня 2012, 11:44
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 травня 11:44

Виховний процес по-українському. На Луганщині його продемонстрував Євген Могильний, 28-річний син слідчої обласної прокуратури Олени Могильної. Молодик, за найліпшими традиціями екшенів, висунувся з вікна своєї машини й узявся гатити з пістолета по іншому авто. Так учив водія, що начебто не поступився, правил поведінки на дорозі.

Євген Соломін, кореспондент:

За версією слідства, конфлікт виник саме на цьому перехресті, коли одна з машин не пропустила іншу. Після цього почалось переслідування та стрілянина.

Анатолій працює охоронцем на підприємстві. Каже, магістраллю часто їдуть вантажівки, тож до постійного гуркоту вже звик. Утім, цього разу почув постріли. Коли визирнув у вікно, побачив, як одна машина наздоганяє іншу.

Анатолій, свідок:

Ехала машина Жигули. А за ней иномарка, и он высунулся и стрелял. Началось еще там, а продолжилось тут.

- По ходу несколько было?

- Да, да, да.

Ймовірно, "Лянча" підрізала "Мазду", кермував котрою прокурорський син Євген Могильний. Він витяг зброю і гайда гатити. Одна з куль влучила в автівку. Свідки інциденту викликали міліцію.

Олександр Зайцев, керівник відділу Луганської обласної прокуратури:

- Під час слідчих дій у нього вилучено присторій для стрільби гумовими кулями. Визначено, що водій Мазди, син слідчого прокуратури області, на момент конфлікту знаходився у тверезому стані.

Постраждалим виявився директор однієї з місцевих радіостанцій. Він сказав, що пострілів було п'ять і в нього претензій до прокурорського сина вже немає.

Юрій Легушенко, постраждалий:

- Конфликт исчерпан. Жаль, что оружие достается немножко неуравновешенным людям. Он живет не на Ближнем востоке. Я так думаю, была вспышка агрессии.

Натомість у самій прокуратурі повідомили, що дізнання провадить міліція. На час розслідування карної справи за статтею "Бешкет" матері підозрюваного Олени  Могильної від виконання обов'язків не усуватимуть.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.