Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Інтернет-бордель викрили у Миколаєві

15 травня 2012, 11:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 травня 11:58

Вдень навчання, вночі - робота. Так заробляли собі на життя миколаївські студентки. 12-ро дівчат забезпечували цілодобову діяльність приватного підприємства - перед веб-камерами виконували усі найрозпусніші забаганки закордонних користувачів Інтернету. Та так, що змусили почервоніти навіть місцевих правоохоронців.

Напівпідівальне приміщення в житловому будинку. Центр міста, затишне зелене місце, навпроти - церква. Винаймати такі привабливі квадратні метри зажадав приватний підприємець. Продаж оргтехніки - зазначив у паперах свою діяльність бізнесмен. Офіс працює цілодобово, кілька молодих дівчат модельної зовнішності. Підозри правоохоронців підтвердив обшук. Маленьку кімнату обладнано під порностудію.

Валерій Коба, керівник управління УМВС України в Миколаївській області:

 - Четыре рабочих места, организовал посменный режим работы, 12 секс-жительниц города Николаева постоянно в суточном режиме занимались предоставлением сексуальных услуг жителям ближнего и дальнего зарубежья, оголяя свои интимные части тела, показывая крупным планом им свои гениталии, играя в ролевые игры, используя при этом фаллоимитаторы, а также нижнее белье для ролевых игр. При этом выполняли всяческие пожелания клиента, в том числе и извращения определенные.

 На столі - роздруківка скорочень англійських чатів: переклад і невеликий розмовник. Поряд - правила поведінки дівчат - на робочому місці не їсти, не бруднити, телефоном не спілкуватися, іншої роботи не виконувати, адрес, імейлів клієнтам на давати. Працівниць заскочили в розпал надання послуг. Красуні ховають обличчя та сором'язливо описують свої обов'язки.

Затримана:

- Общаемся с людьми через веб-камеру.

- А что хотят люди от вас через веб-камеру?

- Ну кто - что.

- Что вы им показываете через веб-камеру? Просто там улыбаетесь?

- Возможно, и так.

Усі студентки місцевих вишів. Більшість із них - з навколишніх сіл. Родини бідні, тож шукали роботу.

Затримана:

- Почему ты здесь находишься?

- Денег нет.

- А здесь ты зарабатываешь?

- Ага.

- Каким образом?

- С мужчинами общаюсь. Но я не проститутка!

Точне визначення позалекційних студій дівчат є у правоохоронців. Надання сексуальних послуг через Інтернет. Діяльність їхнього роботодавця тяжча - організація центру розпусти, поширення порнографії. Справа незаконна й ризикована - про те знав, зізнається підприємець, але прибутки були варті того.

- Это деньги, добытые преступным путем в ходе создания места разврата и распространения порнографии в режиме онлайн.

2 долари за хвилину спілкування. За місяць кожна з дівчат заробляла від однієї до двох тисяч доларів. Таку суму з кожної отримував і організатор. Скільки встиг одержати загалом - слідчі ще підраховують. Вже відомо - порностудія діяла півроку. Вдесятеро більший термін нині загрожує засновникові сесксіндустрії. Для дівчат закон передбачає штрафи й попередження.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.