Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 1 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Севастополі на очах у дітей жорстоко вбили кошенят

16 травня 2012, 10:12
Дата ефіру/події: Середа, 16 травня 10:12

Семеро повішених на подвір'ї серед білого дня! Чим не сценарій для фільмів страхіть? Але це українська реальність! Свідками звірячої страти кошенят у Севастополі стали діти. Від жахливої картини малеча розбіглася в істериці. Лемент почули дорослі. Узялися рятувати тварин, та поталанило не всім.

Уранці Володимир порався на подвір'ї - ремонтував автівку. Звичайну денну тишу перервали крики і плач дітей.

Володимир Ребжев, свідок:

- Пробегали дети, зареванные две девочки. Ну, естественно, реакция, я спросил, в чем дело. - Вешают котят. Я в шоке - кто вешает, как вешает?

Біля одного з під'їздів чоловікові стало моторошно. На капроновій нитці висіло семеро кошенят. Кинувся розбирати смертельну гірлянду. На допомогу бігли вже інші мешканці. Але врятувати встигли лише двох тваринок. На місце розправи викликали правоохоронців. Ті вбивцю викрили одразу - нею виявилася місцева двірничка.

Павло Олійник, в.о. керівника Балаклавського РВ міліції в м.Севастополі:

- Она пояснила, что она работает полгода на данном участке, что к ней обратились жители, сообщили о том, что одна из местных кошек окотилась и семеро котят находились в коробке из-под обуви.

Прохання про допомогу комунальниця витлумачила на свій лад. Аби котяча родина не розмножувалася й далі, смугастих чотирилапих вирішила позбутися. І влаштувала привселюдну страту - під будинком, серед білого дня, перед очима в дітей.

Володимир Ребжев, свідок:

- Я считаю, что это человек с ненормальной психикой так может поступить. Я даже не знаю, что там в нашем законодательстве предусмотрено, но в цивилизованном мире лет по пять за каждого котенка дали бы, там, в Западной Европе, в нормальных странах.

В українському законодавстві знущання з тварин тлумачить лише одна стаття. Покарання за це - штраф або піврічне ув'язнення. Якщо свідками жорстокості стали неповнолітні - до двох років. Утім, кримінальної справи проти п'ятдесятидев'ятилітньої двірнички поки що не порушили. Триває розслідування.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.