Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині чоловік вбив сусіда через цуценя

17 травня 2012, 09:52
Дата ефіру/події: Четвер, 17 травня 09:52

Кривава помста за цуценя. На Львівщині чоловік зарізав сусіда, бо той утопив його чотирилапого друга. Порішив живолупа кухняним ножем, яким мав нарізати псові ковбасу.

- Ну, як було… Було всьо через собаку, я не можу…

У Михайла щоразу навертаються сльози, коли розповідає про той фатальний день. Хлопець ніяк не може втямити, що його батько загинув… через цуценя. Убивця знайшов свого песика втопленим у річці і запідозрив сусіда. Тож прийшов сваритися.

Зенон Галюлько, керівник Дрогобицького РВ міліції:

- Він прийшов до нього по місцю проживання, в будинок. В будинку більше нікого не було, між ними виник словесний конфлікт, який переріс в бійку, і під час цієї бійки цей другий громадянин, який прийшов виясняти стосунки, ножом наніс тілесні ушкодження в шию з лівої сторони.

Ніж перерізав артерію, від крововтрати чоловік помер. Пасербиця загиблого розповідає - того дня вітчим не виходив з дому, отже не міг утопити собаку. Та й причин, каже, на таке не мав - цуценя на прізвисько Діана було тихим, ласкавим й нікому не надокучало.

Христина, родичка загиблого:

- Та то щось таке похоже на кімнатне, ну, я його добре не бачила, воно десь отаке. Із-за якогось песика забрати у людини життя, в дітей тата - я такого ще не бачила, в шоці просто такому, я не знаю.

Мешканці села Нового Кропивника шоковані. Двоє чоловіків були однолітками - обом трохи за п'ятдесят, близькими сусідами - поряд домівки, а на додачу ще й родичами. Однак приязні між ними не було ніколи. Убивця, кажуть, коли випивав - був агресивним.

Олена, мешканка с. Нового Кропивника:

- Десь колись був такий буйніший, десь був стриманіший. В принципі, як тверезий, то можна було поспілкуватися з ним.

Односельці сумніваються, що саме загиблий утопив цуценя.

Людмила, мешканка с. Нового Кропивника:

- Але чи він то зробив? Ні жінка, ні діти не бачили, щоб цього робили. Ніхто з сусідів - неділя - то всі отако ходили, діти отут на дорозі. Просто він як напивався, той мужчина, то він себе не контролював. І той його вчинок - бачили люди, як він тут ганяв по дорозі, за якусь собаку випитував.

Господар цуцика нині затриманий, проти нього порушили кримінальну справу. Міліціянти кажуть, чоловік розкаюється в скоєному. Запевняє - якби був тверезим, то не розлютився б так через смерть улюбленого песика, обставини загибелі якого так і залишилися таємницею.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
молодец правильно сделал
игорь 10.08.2016, 10:07 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.