Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Романтичні пристрасті на донецьких дорогах

18 травня 2012, 11:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 травня 11:30

Справжній бойовик на Донеччині. У головних ролях: водій-далекобійник, його подружка, кермувальник "хлібовозки" та правоохоронці. Як палке кохання може привести на лаву підсудних.

Ця історія розпочалася банально. Водій-далекобійник у черговий рейс узяв із собою подружку, з якою співмешкав. Та на одній із зупинок пара почала з'ясовувати стосунки. Розмова переросла у скандал, останнім аргументом чоловіка була сила.

Здесь мы остановили автомобиль. Когда начался конфликт, он вытащил меня за волосы, бил, угрожал. Потом побежал и взял лопату. Сказал, чтобы я копала могилу. Я увидела вдали огоньки, набралась сил и побежала на встречную, кинулась под колеса машины. Мужчина остановился и забрал меня.

Героєм виявився чоловік, який розвозив хліб. Із постраждалою рушив до міліції. Та далекобійник кинувся наздоганяти кохану.

Василь Кот, водій хлібовоза:

За Новотроицком догоняет меня ДАФ, прижимает к обочине в посадке и бьет мне в левую сторону. Я торможу. Дальше перегораживает дорогу. Я, через бордюрку, на встречную и дальше поехал на Донецк. Все это время он меня преследовал, пытался обогнать и задержать.

Гонитва скінчилася під стінами міськуправління міліції Донецька. Та не любовна історія: далекобійник перепрошував жінку, вона ж миритися не хотіла. Її крики почув черговий правоохоронець.

Андрій Бабурченков, співробітник Донецького МУ міліції:

На мои законные требования водитель автомобиля ДАФ, находясь в состоянии сильного алкогольного опьянения и сильного душевного возбуждения, сопротивления не оказывал. Прошел в помещение городского управления. Никаких противоправных действий не оказывал.

Донецькі міліціянти переправили матеріяли справи колегам у Волновасі. Бо основні події бойовика розгорталися на їхній території. Там мають і вирішити питання про порушення кримінальної справи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.