Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині впіймали крадія банківських карток

23 травня 2012, 11:10
Дата ефіру/події: Середа, 23 травня 11:10

Просто діяв любитель чужих банківських карток із Макіївки. Молодик забирав їх у людей серед білого дня. І одразу прямував до найближчого банкомату за грішми.

Перші постраждалі почали скаржитися до макіївської міліції ще в березні. Відтоді розбійник знахабнів настільки, що забирав пластикові картки в людей просто перед банкоматом.

Постраждала:

Подошла к банкомату, стала набирать сумму, другую, а он подскочил ко мне и: "Бабушка, вы не так набираете". Я говорю, отойди от меня. Я сама знаю, как набирать. Отстань. Он нажал какую-то кнопку. Я не ожидала, что будет выезжать моя карточка. Он схватил ее и бежать.

Зловмисника шукали кілька тижнів. Прикмети підозрюваного розіслали всім правоохоронним органам.

Микола Лагода, керівник відділу Макіївської МУ міліції:

Наши сотрудники УБНОН отличились. Когда было изъято видео с банкоматов, они увидели. Да, мы знаем этого сотрудника, он похож на того-то того-то. И когда его задержали, увидели воочию, сравнили с видео с банкомата – оказалось, одно и то же лицо.

Затриманий 26-річний парубок довго не хотів визнавати провину. Та припинив опиратися, як побачив себе на записові з камери спостереження.

Андрій Мозгунов, слідчий Центрально-Міського РВ міліції м. Макіївки:

По первым трем эпизодам изъята видеосъемка. По последующим эпизодам изъята карточка, которой он завладел возле "Тет-а-тета", так как он совершил мошенничество: подменил карточки. Женщина, когда уже начала вводить пин-код, была не успешная попытка. Выехала банковская карточка, и она удивилась, что банковская карточка ей не принадлежит.

На сумнівні подвиги затриманого постійно штовхає наркозалежність. Раніше він уже відсидів за тяжкі злочини. Повторний вояж за грати буде тривалішим.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.