Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Київські повії застосовують новітні рекламні технології

23 травня 2012, 11:24
Дата ефіру/події: Середа, 23 травня 11:24

Столичні повії готуються до футбольного Євро. Дівчата розпочали кампанію агресивної реклами: ходять центральною вулицею і роздають чоловікам візитівки. Наче торгують не тілом, а якимись побутовими товарами.

Оцей чоловік у синьому на перший погляд нічим не відрізняється від десятка інших роздавачів листівок біля метро. Та тільки свої візитки він вручає чомусь лише чоловікам. Що за послуги пропонує - зацікавилися і правоохоронці.

Олександр Неклюдов, керівник відділу ГУ міліції м.Києва:

 - Почали надходити звернення громадян про те, що розповсюджуються візитні картки, за якими пропонуються послуги сексуального характеру. Дані звернення були прийняті до провадження.

 Які саме послуги рекламує, розповсюджувач начебто не знає. За роздані візитки йому платили 150 гривень. Тому зайвих питань своїм роботодавцям він не ставив.

Поширювач візиток:

 Кто дал? Девушка.

 

Какая девушка? Откуда вы ее знаете?

Подошла, я здесь работаю около месяца, визиточки раздаю. Ну и подошла, предложила.

А есть номер телефона девушки?

Нет, она ко мне в 11 часов подходит.

За номером, вказаним у візитці, усім клієнтам раді. Жінка одразу перераховує, що вміє:

- Что это вы предлагаете?

А много чего. Мы предоставляем эскорт-услуги, стоимость 400 грн в час. Оральный секс, эротический массаж, или можно пригласить девушку к себе.

А если на вашей жилплощади, можно встретиться?

Конечно, подъезжайте.

Квартира, в якій пропонують розваги, розташована в самому центрі Києва. Там на клієнтів чекають одразу двоє повій. Від правоохоронців вони не приховують - заробляють на життя своїми тілами. Жінки зізнаються - чоловіків шукають через візитки.

Здесь, в центре города, выходим вечером, раздаем.

На заробітки жінки приїхали до Києва з Полтавщини. Винайняли квартиру подобово, надрукували візитки й розпочали свій бізнес.

Повія:

- У меня двое маленьких детей, и у нее тоже, помощи нет ни от кого. Государство не помогает, а надо как-то поднимать их на ноги.

За проституцію жінкам загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу. Втім, його розміри навряд чи змусять молодичок відмовитися від забороненого заробітку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Вони б ще самі мали платити клієнтам...
Google (Bot) 24.05.2012, 14:45 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.