Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Буковині водій пошкодив 9 автівок, зате врятував школярів

25 травня 2012, 10:32
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 травня 10:32

На Буковині пасажирський автобус мало не врізався в школу. Інцидент стався в районному центрі Сторожинці. У маршрутки на високій швидкості відмовили гальма. Аби не в'їхати у приміщення навчального закладу, водій почав таранити припарковані автівки. Лише пробивши 9-ту, машина зупинилася на тротуарі. Медики, які прибули на місце ДТП, констатували тяжкий шоковий стан у водія. Та найважливіше - і він, і пасажири відбулися незначними ушкодженнями. Нині триває автотехнічна експертиза, яка має виявити причини пригоди.

Уляна, свідок:

- Побачила цей момент, коли машина зверху просто летіла догори ногами, так скажемо. Вже бачила самі колеса. Збила перед нами три машини, ще чула зверху, там, три.

Роман Винничук, співробітник УДАІ в Чернівецькій області:

- Фактори можуть бути різного роду, як і вина водія, так і виникла інша небезпека, уникаючи якої, водій змушений був піти на такий дещо ризикований поступок. Але вжив усі необхідні заходи, так як ніхто з учасників руху не постраждав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Кто-нибудь знает, как найти инспектора УГАИ? Его полное имя - Роман Дмитриевич Винничук?
Анна 25.08.2016, 21:38 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.