Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 1 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині залишився безкарним водій, винний у смертельній ДТП

30 травня 2012, 11:38
Дата ефіру/події: Середа, 30 травня 11:38

Чотири роки добивається покарання для винуватця ДТП, в якій загинуло двоє людей, Лідія Керносенко - мешканка селища Троїцького, що на Луганщині. Її 28-річний син із невісткою потрапили у страшну аварію, коли поверталося додому. В їхню "вісімку" на швидкості врізався ЗІЛ, завантажений цеглою. Припускають, що в багатотонної машини лопнуло колесо. Вона стала некермованою, виїхала на смугу зустрічного руху й одним ударом позбавила життя двох людей.

Вот здесь вот так тормозила и прямо стояла ровно. И вот они стояли, и никто не подошел посмотреть, кто здесь.

Відтоді минуло 4 роки, а пані Лідія на узбіччі траси Сватове-Троїцьк все ще знаходить рештки розбитої в ДТП машини сина. Каже, їх так ніхто й не прибрав. Тут - на місці – згадує, як усе було. Євген від удару помер одразу. Невістку доправили в лікарню, проте там ніхто так і не надав першої допомоги.

Лідія Керносенко, мати загиблого:

Знаете, какая теперь больница. Пока не заплатишь - пока не приехал брат, пока они не купили лекарство - ей никакой помощи не оказывали. А когда начали поднимать на второй этаж, сказали, что уже поздно.

Випадкові свідки страшної аварії розповідають, що ВАЗ восьмої моделі і ЗІЛ їхали кожний своєю смугою. Аж раптом багатотонна машина опиняється на зустрічній. Удар був такої сили, що вціліти подружжя в легковику не могло.

Володимир Гомоненко, свідок ДТП:

- Там была ямочка. ЗИЛ въехал туда, колесо лопнуло и опрокинулся. А та машина ехала навстречу - по своей стороне.

Чому правоохоронці за фактом ДТП та двох загиблих одразу не порушили карної справи, нинішній головний міліціянт району не знає. Каже, були процесуальні порушення. А службовець, котрий розслідував аварію, вже звільнився з органів. Про трагедію вже й забули б, якби не мати загиблого.

Сергій Лукашов, в.о. керівника Сватівського РВ міліції:

Мать покойного была несогласна и обжаловала постановление милиции, и в связи с этим и производство по этому делу опять возобновлялось. На данный момент находится на расследование в следственном отделе УМВД Украины в Луганской области.

Жінка одразу оформила опікунство над своєю онукою Даринкою. Нині дівчинка закінчила третій клас. Від стресу в дитини розвинувся цукровий діабет. Водій ЗІЛа - місцевий бізнесмен - так жодного разу й не завітав до сироти. Не допоміг і фінансово. Проте Лідія Керносенко й далі стукатиме в усі двері, аж поки не поставлять крапки в розслідуванні цієї дорожньо-транспортної пригоди. Нині його контролює Генеральна прокуратура.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.