Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині порушено кримінальну справу проти вбивці кота

31 травня 2012, 10:59
Дата ефіру/події: Четвер, 31 травня 10:59

Жахіття перед очима в дітей. На Сумщині в Недригайлові п'яний живолуп розіп'яв домашнього кота при підлітках. Ледь живу тварину мучитель забрав до себе додому, де її добив, а потім спалив поблизу шкільного подвір'я.

Чого п'яний сусіда раптом прийшов на подвір'я, де гралися підлітки 12-14 років - не знає ніхто. Дядько почав чіплятися до дітей, а потім угледів домашнього кота.

Андрій Нишкур, керівник дільничних інспекторів Недригайлівського РВ міліції:

- Почав ображати даних хлопців, а потім, схвативши кота, який проходив біля нього, почав його спочатку кидати на землю, потім битизабрав кота з собою.

Людмила Таран, власниця кота:

- Діти полякалися, вони не знали, що робить. І до сьогоднішнього дня вони бояться дома буть.

Нажахана власниця чотирилапого зателефонувала до міліції. Рятувати котика приїхав його тезка - оперуповноважений Кіт. 

Андрій Кіт, оперуповноважений Недригайлівського РВ міліції:

- Ось приблизно тут було знайдено перші шматки шерсті тварини у великій кількості, в ході огляду нами було виявлено калюжу крові і кров'яний слід, який вів на задній двір домогосподарства.

Та гицель встиг убити котика, ще й спалив його на задвір'ї школи. Від свого лиходійства мучитель не відхрещується, але виправдовує добрими намірами.

Микола, підозрюваний:

- Забрав я кота з подвір'я і в себе в дворі його вбив. Був облізший, з очей текло в нього, він больний.

Якби ж то так - бідкається власниця чотирилапого. Господиня - лікарка за фахом - демонструє знімка домашнього улюбленця Муштика - каже, нізащо не дозволила б хворій тварині жити біля дітей.

Людмила Таран, власниця кота:

- Ну представьте, 6 років кіт, він домашній був, 2 роки вообще не виходив з хати, міг вийти прогуляться, все в нього було - і прививки, і посуда своя, і корма.

За фактом жорстокого поводження з твариною порушено кримінальну справу. Передбачене покарання - штраф або 2 роки обмеження волі. Нині тривають експертизи, зокрема, й психіатрична. Втім, певні висновки з поведінки живолупа лікарі можуть зробити вже зараз.

Олена Балинська, психолог:

- Если этот факт агрессии был не единственным в жизни этого человека, безусловно, мы можем сказать - человек способен на проявление агрессии в последующих случаях.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.