Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

По гарячих слідах розкрито розбійний напад у Криму

5 червня 2012, 10:19
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 червня 10:19

Розбійний напад у Криму. Двоє рецидивістів вночі заскочили до приватного будинку, коли господарі вже спали, й несамовито почали гамселити беззахисних людей битками.

Василь Калинка, 1-й заступник керівника Алупкинського МВ міліції:

Зайдя в комнату, мы просто ужаснулись от увиденной картины. Все было, все стены, весь пол, все было в крови, и люди, которые находились в комнате в количестве 5 человек, были избиты с особой жестокостью.

 Відлупцювавши мало не до смерті всіх, хто був в оселі, розбійники зажадали грошей. Коли не отримали жаданого - перекинули все до гори дригом. Потім відібрали ключі від житла однієї з жертв, котра щойно продала ялтинську квартиру, й попрямували туди. Там теж намагалися знайти готівку. Але марно. Трохи оговтавшись від побиття, одна з постраждалих повідомила про напад міліцію.

Василь Калинка, 1-й заступник керівника Алупкинського МВ міліції:

 На месте происшествия была вызвана кинологическая служба. Приехали работники милиции: кинолог с собакой. И благодаря собаке мы установили путь отхода бандитов.

Службова вівчарка Хельма привела правоохоронців до місця, куди злочинці викинули кийки, і до багаття, в якому спалили закривавлений одяг. Потім пес подався туди, де мешкали нападники. Обох затримали. Вже в райвідділі бандити розповіли - чули, що в родині є гроші - за квартиру в Ялті. А це - чимала сума. Тож і вирішили пограбувати. 

- Скажи, не жалко было людей?

- Сейчас жалко.

- Сейчас жалко? А тогда, во время совершения, не было жалко?

- Тогда об этом никто не думал!

Тепер проти кримінального дуету порушено кримінальну справу за статтею "розбій". Триває слідство.

Музафар Сейдаліев, в.о. керівника відділу Алупкинського МВ міліції:

Задержанными оказались жители г. Алупки, один из них был ранее судим за незаконное завладение транспортным средством, второй житель был судим неоднократно за вымогательство и кражи.

Рецидивісти вкотре повернуться за ґрати. Санкція статті, за якою порушено справу, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.