Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Родичі та друзі загиблих у ДТП на Київщині вимагають суворого покарання для винуватця

6 червня 2012, 11:38
Дата ефіру/події: Середа, 6 червня 11:38

В апеляційному суді Києва обирали запобіжний захід для водія, що вбив у ДТП двох людей і ще двох тяжко травмував. Родичі та друзі загиблих і постраждалих вимагають для горе-кермувальника суворого покарання.

Ці знімки з місця ДТП. Маленьку Чері буквально розчавило від удару. На автівку наскочила КІА.

Надія Нестеренко, мати загиблої дівчини:

- Де він взявся, звідки він взявся, він летів на дуже великій скорості. Вони просто виїхали, і він їх вдарив ззаді і моментально повбивав дітей. Двоє вбив, двоє покалічив.

 Аварія сталася 25 травня пізно ввечері в селищі Козині. У Чері було товариство з чотирьох хлопців і однієї дівчини. Щойно вони від'їхали від АЗС, як на швидкості ззаду протаранив інший легковик.

Анатолій Коваленко, батько загиблого хлопця:

 - Він в'їхав ззаду, даже тормоза не було. Гальмівний шлях? Не було ніякого шляху. Тільки сліди от того, як розвернуло машину, де сиділи наші діти. Всі троє повилітали на вулицю, один як остався зажатий мєжду рулем і сідєнієм, всі троє були розкидані по кущам. А наш Рома - голова розбита повністю.

Від страшного удару 21-річні дівчина і хлопець загинули, двоє інших парубків із тяжкими травмами й нині в реанімації. Свідки кажуть: водій, який вибрався з КІА, ледве тримався на ногах.

Ольга Коваленко, мати загиблого хлопця:

- А наш сусід їхав, це мого чоловіка хрещениця, з Києва їхали і це все на їх очах сталося. І якраз коли він витягував його із-за руля, він був п’яний, ще й показував якусь ксиву йому.

Після ДТП суд першої інстанції обрав запобіжну міру до водія - тримання під вартою. Та нині захист захотів пом'якшити вирок. І попросити апеляційний суд випустити звинувачуваного під заставу.

- В мене до вас запитання. А в якому розмірі застава? Наскільки я з ним спілкувався, він готовий викласти в розмірі 200 тисяч гривень.

Та застава не знадобилася. Кермувальник КІА залишиться під вартою.

- Колегія суддів ухвалила - апеляцію захисника Письменного залишити без задоволення, а постанову Обухівського районного суду від 27-го - щодо Баноса Вадима Миколайовича - без змін.

Адвокат підозрюваного з журналістами спілкуватися відмовився.

- Ви розумієте, що це буде по телебаченню, що ви тікаєте? Скажіь два слова, якої ви думки притримуєтесь.

Свою позицію я виклав у скарзі і судовому засіданні.

- Так яка ваша позиція, ви можете повторити?

Натомість родичі загиблих кажуть - боротимуться до останнього й вимагатимуть для водія найсуворішого покарання. А це - не менше 10 років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.