Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві 10-річна дівчинка може лишитися без житла через борги матері

8 червня 2012, 10:45
Дата ефіру/події: П’ятниця, 8 червня 10:45

Розлучене подружжя воює за квартиру. Заручниця сімейних чвар - 10-річна дівчинка. Дитина разом із матір'ю може опинитися просто неба.

Квартиру від Молодіжного фонду подружжя отримало вісім років тому. Кредит на новеньке житло сплатили одразу. Після розлучення Наталія з 10-річною донечкою залишилася жити в оселі, та за якийсь час у ній з'явилися нові мешканці. Це були квартиранти, яких оселив сюди колишній чоловік Наталії Володимир.

Наталія, власниця квартири:

Милиция сказала, что почему-то он имеет право приводить туда, заселять туда других людей, несмотря на то, что это наше совместное общее имущество, где живет плюс еще малолетний ребенок. Милиция ничего не сделала, даже не установила личности, кто эти люди.

Брат колишнього чоловіка Наталії пояснює: до спільного житла оселили квартирантів не задля збагачення. У такий спосіб намагаються бодай частково сплатити борги колишньої дружини. Адже через них Наталія з дитиною може залишитися взагалі просто неба.

Дмитро Топчій, довірена особа власника квартири:

Как бы ребенка жалко, потому что ребенок. Квартира будет продаваться через выконавчу службу. А мы не хочем этого допустить, потому мы и влезли в эту квартиру, не влезли, а зашли на законных основаниях.

Причина всьому - гроші. За словами чоловіка - у жінки великі борги.

Дмитро Топчій, довірена особа власника квартири:

Задолжала очень крупную сумму денег людям, непосредственно фирмам и частным лицам.

Ця жінка є онкохворою. Каже, позичила Наталії близько чотирьох тисяч доларів.

Наталія Тютюнкова, мешканка м. Києва:

Она меня попросила, чтобы я ей одолжила денег. Знаете, она как-то сумела ко мне так подойти и разжалобить меня, что-ли. А я человек сознательный, сочувствующий всем. И думаю, ну мне люди помогали, и я должна помочь. Я не смогла сделать вовремя одну операцию, я не смогла сделать вовремя вторую операцию.

Зрозумівши, що кревних назад не отримають, люди подали на Наталію до суду. Загальна сума боргу - близько трьохсот тисяч гривень. Для чого жінці знадобилося стільки грошей - вона розповідає неохоче. Каже тільки, що позичала для друзів, які згодом відмовилися повертати кошти.

Наталія, власниця квартири:

Вот такая ситуация, и я вынуждена отвечать за другого человека.

Грошей на повернення боргів у жінки немає. Тому тепер виконавча служба планує продати її квартиру на аукціоні. 10-річну дівчинку батько хоче забрати до себе, а колишню дружину - позбавити материнських прав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.