Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Авто-палій знов тероризує Київ

9 червня 2012, 00:02
Дата ефіру/події: Субота, 9 червня 00:02

Після нетривалого затишшя у Києві знову активувався авто-палій. Сезон підпалів відкрив на вулиці Бальзака. За жертву обрав Фіат Добло. Цього разу зловмисника бачили свідки, але його досі не впіймали.

Усе сталося близько другої ночі. Авто Катерини стояло неподалік згорілого Фіата. Дівчина каже - бачила злодія на власні очі.

Катерина, мешканка м. Києва:

- Я услышала звук петарды и увидела, как убегал кто-то в капюшоне. Потом ещё раз подбежал, что-то бросил, убежал - и произошёл взрыв.

На аматорському відео видно, як водії спинялися посеред дороги і голіруч відтягували припарковані автівки від палаючого, немов смолоскип, легковика. Кілька разів людей мало не зносило вибуховою хвилею.

Перелякані свідки зателефонували до МНС. Однак доки ті приїхали, рятувати вже було нічого. Вогонь за лічені хвилини вщент знищив іномарку. Тому завдання вогнеборців було убезпечити інший транспорт.

Олег Костюченко, старший інспектор Деснянського РВ Держтехногенбезпеки м. Києва:

Пожежа була ліквілдована дуже швидко. Передбачуваною причиною щас проводиться слідство, а передбачувана - підпал. Розглядається декілька версій, але є і підпал.

Міліціянти інших версій не розглядають, вже вночі рушили шукати злочинця. Та результатів поки що немає.

- Мы отрабатываем дом с участковым инспектором.

Відтак, що це було: помста, бешкет чи війна з паркованням на зелених зонах - поки що невідомо. МНСівці ж переймаються, що палій знову активувався. Ще й під час Євра. Тому радять киянам ставити машини на стоянки. Так планує зробити й Катерина.

- Вы тут машину постоянно ставите?

Это был последний раз.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.