Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Пожежа в трамваї налякала жителів Дніпропетровська

12 червня 2012, 11:36
Дата ефіру/події: Вівторок, 12 червня 11:36

Дніпропетровськ сьогодні знову здригнувся. За чутками, стався вибух у трамваї. Він покалічив дев'ятьох людей. Утім, зі слів прокурора області Наталії Марчук, вибуху не було. Зайнявся порох, що його віз у торбині недбалий мисливець. А спалахнуло через падіння однієї з ємностей. Тому, стверджують слідчі, цей інцидент не має нічого спільного з чотирма вибухами, що пролунали в місті  27-го квітня.

34-річний мисливець приїхав до Дніпропетровська із Запорізької області. У крамниці купив дві банки з порохом і набої. З усім цим начинням зайшов до переповненого трамвая.

Наталя Марчук, прокурор Дніпропетровської області:

Всвязи с тем, что он перевозил этот товар в жаркое время в трамвае, произошло возгорание. С чего, собственно говоря, и получило 9 человек, включая его самого, термические ожоги, по предварительным данным, первой, второй степени.

Завадити паніці й чуткам про черговий теракт не вдалося. Та щоб пристрасті не розпалилися, правоохоронці зробили дещо небачене. Оперативні дії припинили, аби представники ЗМІ наочно переконалися - вибуху у трамваї не було, годі говорити і про теракт.

Наталя Марчук, прокурор Дніпропетровської області:

Я сейчас говорю вам четко - это была случайность.

Жертвами випадковості стали дев'ятеро пасажирів. На щастя - всі живі.

Олександр Сердюк, головний лікар міської лікарні №2:

Тяжелых пострадавших нет. Больные с легкими степенями ожогов, второй степени в основном.

Олег, постраждалий:

Я уже на выход готовился на остановке. Когда я услышал звук "ой" и что-то упало. Я поворачиваюсь, а оттуда пламя. И всё, паника, все "тикать".

Степан, постраждалий:

Я стоял боком, коллега со мной стоял и вдруг такая вспышка, столб огня, понимаете? И слышу только, как запекло лицо и руки.

Правоохоронці вже з'ясували - усе через випадковість: ручки пакета з порохом просто урвалися. Та це не завадило порушити проти мисливця кримінальну справу. Сам невдаха тепер вибачається перед своїми випадковими жертвами. 

Вадим, мисливець:

Я бы хотел извиниться перед всеми, кто был в этом трамвае. Я не специально это сделал. Честно. И перед всеми жителями Днепропетровска я тоже извиняюсь. Простите меня.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.