Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині напали на таксиста

13 червня 2012, 12:19
Дата ефіру/події: Середа, 13 червня 12:19

І знову напад на таксиста. Жорстоко розстріляли з пневматичної зброї  п'ятдесятисемирічного мешканця Київщини. П'ять куль ще й досі в його голові.

- Поступив визов, на телефон - забрать дєвочку з міського кладбища.

 Незабобонний таксист рушив згідно із замовленням. Але на цвинтарі його ніхто не чекав. Водій проїхав коло, й уже мав намір забратися геть. Аж раптом шлях перегородив молодик зі зброєю в руках. Дуло навів на Віталія.

- Вилазь з машини! Я тебе вб'ю. Я кажу - ти чо, вообще бахнутий?

 

- Я вже почувствовал щось неладне, не глушив двігатель, заблокирував двері.

Під час розмови таксист упізнав нападника - свого постійного клієнта. І він був не сам. Десь із-за кущів гукнули - стріляй.

Віталій, постраждалий:

- Коли роздалися вистріли, я прикрився рукою, мені 6 вистрілів у руку пішло, ну і в це время включив передачу, потом руку отняв от руля, і в це время почали стрілять у вісок, ну по газам і пішов, главноє, що я вискочив з території кладбіща.

У нього влучили сімнадцять разів. Кульки, якими стріляли, хоч і невеликі, але уразливу дію мають чималу. Вони розбили скло в авті, вирвали шмат годинника й зрешетили тіло чоловіка.

Павло Глушаниця, лікар Броварської центральної районної лікарні:

- Звернувся хворий 57 років, з 5-ма кульовими пораненнями з пневматичної зброї, в області голови, потилиці, щоки і віска.

У медзакладі постраждалому обробили рани. Куль не витягали. Бо поки їх складно навіть відшукати під шкірою. Заспокоюють хворого тим, що травми могли бути гірші.

- Могли бути задіті магістральні судини, вісочна кістка, око.

Доки таксиста лікували, правоохоронці затримали трійцю нападників. Усі - місцеві. Закон, пояснюють, переступили через брак грошей на гулянку. Розбійникам загрожує з десяток років ув'язнення.

- На даний час молодики знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання.

Таксист нині оговтується від нападу. Здоров'я дає про себе знати.

- Давленіе повишене, температурить, на антибіотиках сижу.

Та він уже знову таксує. Тепер каже - клієнтів обиратиме ретельніше.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.