Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині розбійник пограбував та намагався спалити стареньку

15 червня 2012, 11:32
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 червня 11:32

У невеличкому селі на Житомирщині посеред ночі до оселі 75-річної жінки вдерся бувалий злочинець. Намагаючись довідатися про кревні, чолов'яга зв'язав і побив стареньку. Та цього виявилося замало: аби позбутися свідка, намагався спалити жінку живцем.

Заліз до будинку, взяв 200 гривень, випив, поїв і подякував за гостинність господині стусанами.

Віктор Бугира, керівник управління УМВС України в Житомирській області:

- Заліз, зв'язав стареньку бабусю, поклав на ліжку. Поки вона лежала, пішов, поїв все. Забрав м'ясо, горілку. ЇЇ зв'язавнакрив одіялами і подушками і спалив будинок.

Правоохоронці кажуть - жінка дивом врятувалася з охопленого вогнем будинку. Їй довелося зубами перегризати мотузки на руках.

Віктор Бугира, керівник управління УМВС України в Житомирській області:

- Як вона розповідає, він чекав у хаті, поки все розгориться. І коли вона, каже, почула, що він пішов, я почала гризти мотузки на руках і вже вибралася тихенько.

Вже за добу правоохоронці затримали грабіжника в Коростені. Він намагався якнайдалі втекти від місця злочину. Нині розбійник у всьому звинувачує алкоголь.

Затриманий:

- Я всього не помню, сильно п'яний був. Я накривав подушкою півминути, забирав і питав, де гроші. Потом поняв, що оставив багато відбитків, взяв і підпалив дім, я понімав, що мене шукатимуть. Рано чи пізно.

Ця історія вразила і бувалих правоохоронців, і сусідів старенької. Люди з жахом переповідають події тієї ночі, адже на місці сімдесятип'ятирічної бабусі міг опинитися кожен із них.

Сусідка:

- Це ж він хотів, щоб вона згоріла. За що її вбивати і так мучити.

Після пережитого бабуся - в лікарні. Її ж кривдникові загрожує тривале ув`язнення. Та це навряд чи поверне старенькій здоров'я і спалений будинок.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.