Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Інтернет-залицяльник порізав жінку у Прилуках

15 червня 2012, 11:46
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 червня 11:46

П'ятьма ножовими пораненнями закінчилося Інтернет-знайомство для 40-річної мешканки Прилук. У романтичному коханцеві зі світового павутиння вона не розгледіла мисливця за грішми.

Кілька днів тому сорокарічну підприємницю Ксенію лікарі повернули з того світу. Через безневинне знайомство в Інтернеті вона мало не втратила життя.

Ксенія, постраждала:

Людина показала себе з порядочної сторони. Да ми зналися всього три дні. Він приїхав на знакомство. Він собирався ще оставаться на пару днів, так він казав.

Коли порога переступив гість із Миколаєва, бізнес-вумен була на сьомому небі. Тридцятирічний Павло одразу ж узявся господарювати, допомагав на базарі. Щоранку жінці букет свіжих квітів і каву у постіль. А на те, що одразу після появи бойфренда з хати почали зникати невеликі суми грошей, закохана зважала мало.

Ксенія, постраждала:

Перед тим пропали гроші. Я підняла разговор, но він сказав: Як ти могла на мене подумать? Мені даже невдобно зробилося.

Та романтична лав-сторі закінчилася жахіттям. Уночі перед черговою поїздкою по товар Ксенія прокинулася від дужих чоловічих рук на своєму горлі. Над нею схилився коханий і вимагав грошей.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Він ошаленів, схопив ножа і кинувся на жінку. Почав її різати і вимагати гроші з неї. Жінка від болю закричала і під тиском отриманих тілесних ушкоджень відділа усе, що у неї було - це 20 тисяч гривень. Ножові удари злочинець наносив жінці в шию, тулуб.

Коли нападник отримав жадане - утік через вікно. А закривавлена жінка з останніх сил виповзла надвір.

Петро, сусід постраждалої:

Повністю роздіта була. Люди кажуть – підождіть, ми щас винесем полотенце і все. Поки винесли полотенце, її вже не було.

Ксенія, постраждала:

Я даже не знаю. То вже последні сили були. Вже я коли доповзла до сусідньої вулиці, побачили люди, які мене вообще не знали.

Попросила покривало укриться. І вони визвали скору й міліцію.

Андрій Петрик, заввідділу Прилуцької районної лікарні:

- Перерізане горло і чотири колоті ножові рани. Постраждалій пощастило - ніж пройшов буквально кілька міліметрів від обох сонних артерій. Серйозне поранення було правої нирки з масивною крововтратою. Проникаюче поранення ножове грудної клітини з пошкодженням легені.

Поки медики рятували Ксенію, правоохоронці взялися шукати її кривдника. А він далеко не тікав - окрилений здобиччю, повернувся до рідного Миколаєва.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Після затримання він дав правдиві покази і розповів, як усе було. Людина сімейна, раніше судима. Він збрехав жінці, що він неодружений. Його основна мета була - збагатитися за рахунок цієї жінки.

Тепер різник-казанова в СІЗО і спілкується зі слідчими. За замах на життя людини він відповість сповна. А постраждала готується до чергової операції. Каже - головний висновок у своєму житті вона вже зробила.

Лучче не знакомиться по таким каналам, та й усьо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.