Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Вінничині розслідують фальшивий виклик міліції

16 червня 2012, 22:18
Дата ефіру/події: Субота, 16 червня 22:18

"Міліція! Вбили жінку!" На такий крик дільничний одного з сіл Вінниччини відреагував миттєво. На місце одразу виїхала оперативна група. І тут на правоохоронців чекав сюрприз.

Нічний дзвінок до райвідділку села Петрика нині один із головних доказів у справі. Розмова тривала 15 секунд, але добре чути - жінка напідпитку.

- Літинський райвідділ, оперативний черговий…

- Міліція! Убили женщину!

- Що-що?

- В пе…ке убили женщину!

- Фамілія Ваша як…

- Не знаю, у кого вбили… а, убили, прия… Лідію Василівну.

Наряд міліції примчав за адресою. Господарі помешкання ледь живі… але від хмелю. Оперативники до заявниці - та перш ніж допитати п'яну жінку, взялися її будити. Нахаби чіпляються до дружини - вирішив чоловік і кинувся на правоохоронців із кулаками. П'яний бешкет вгамували кайданками. Нарешті почали шукати трупа… та полегшено зітхнули.

Олександр Король, керівник Літинського РВ міліції УМВС України у Вінницькій області:

- Особа, відносно якої було здійснено дане повідомлення, жива-здорова, відносно неї не вчинено будь-яких протиправних дій.

Сестра господаря помешкання - навіть не ушкоджена. Звістка про власну "смерть" жінку шокує. Що накоїла - вже в райвідділку починає розуміти й її "вбивця".

Затримана:

- Я, по-моєму, сказала, що вбили і закопали, чи що там, чи з'їли… Я точно не помню… Мені точно кажется, що я сказала, що вбили, закопали і з'їли, чи як…

Що і як - нарешті пояснює найстарша жінка в родині.

Поліна Голубенко, свекруха затриманої:

- Це рік робили матері, це ось рік, як мати померла в них… Це зробили рік матері, це так поминки зробили…

У розпал застілля дружина й сестра господаря будинку поновили давню суперечку: як поділити спадщину. Врешті розбіглися в різні кутки - одна порати хазяйство, інша телефонувати до міліції. Неспокійному подружжю за свої витівки тепер доведеться заплатити чималий штраф - жінці за хибний виклик, чоловіку - за злісну непокору міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.