Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Чернігівщині та Сумщині діяла банда вчителів фізкультури

16 червня 2012, 22:43
Дата ефіру/події: Субота, 16 червня 22:43

Правоохоронці Чернігівщини та Сумщини спільно знешкодили банду вчителів фізкультури, на карбі якої 10 розбійних нападів і крадіжок. Зловмисники з педагогічною освітою вирізнялися особливою жорстокістю. Щоби забрати жадане, вони катували людей зі статками та немічних пенсіонерів.

Постраждалий:

Били, і ногами, і так били. Я був весь чорний. У мене чотири дирки в голове било. Зашивали в больнице.

Саме так згадує свою зустріч із бандитами пенсіонер на Сумщині. Пізно увечері до його оселі вдерлися троє невідомих. Дідуся відлупцювали і забрали з хати все цінне. Не встигли правоохоронці зафіксувати злочин, як розбійники накоїли лиха в сусідній Чернігівщині.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

Вони вдерлися до помешкання жінки вночі, розбивши скло. Через вікно вони продерлися в масках, побили жінку, зв'язали і забрали в неї мобільні телефони, гроші. З місця скоєння злочину втекли.

Зловмисників шукали майже рік. За цей час вони пограбували не один десяток людей. Забирали головно гроші та золото. Діяли жорстоко й блискавично, для оперативності використовували мобільні рації. Коли бандитів врешті спіймали на гарячому, з'ясували, що кримінальна трійця - вчителі фізкультури.

Тетяна Скрипка, старший слідчий УМВС України в Сумській області:

Физически подготовленные, многие занимались в секциях легкой атлетикой, боксом, дзю-до. Парни молодые, крепкие, спортивные. Они тщательно готовились к совершению преступлений, планировали, распределяли преступные роли и обязанности.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

Ці люди - жителі Сумської області. В буденному житті вели нормальний спосіб життя, в характеристках за місцем роботи та мешкання дуже позитивні. Зараз з ними працюють співробітники як Сумської, так і Чернігівської області. Вони затримані і знаходяться в ІТУ.

Молодики  зізналися, що керував ними тридцятирічний наставник. Під час затримання банди ватажкові вдалося втекти.

Тетяна Скрипка, старший слідчий УМВС України в Сумській області:

Организатор трижды судим за хулиганство. Он никогда нигде не работал. На левой руке у него отсутствуют три фаланги пальцев, наколки имеются на всем теле. На плечах, на ногах, на руках.

Ельвіра Біганова, керівник відділу УМВС України в Сумській області:  

Саме він підшукував жертв, потім телефоном викликав своіх спільників, які працювали в інших районах області. Потім усі вони скоювали злочини, ділили награбоване.

Тож коли Вам відомо місце перебування цього чоловіка, негайно телефонуйте до найближчого відділку міліції або 102. За численні пограбування та розбій на нього та трьох його спільників вже давно чекають суд і тюрма.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.