Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Криму вибухнула стара міна, загинув чоловік, ще двоє - у лікарні

19 червня 2012, 15:43
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 червня 15:43

Звичайний літній пікнік обернувся на страшну трагедію у Криму. Гурт байкерiв з Феодосii приїхав вiдпочити на дикий пляж бiля селища Приморського. Смажили м'ясо на складеному з каміння мангалi. Аж поки не пролунав потужний вибух. Одна з камінюк виявилася старою міною.

Вихідні на лоні природи! Провести їх шумно і весело на пляж Пісчанку приїхала велика компанія: тридцятеро душ, дорослі та діти. Офіційно цей пляж вважають диким. Недозволений владою, але вподобаний відпочивальниками. Друзі вже і власного мангала склали та щоразу приїздили на одне і те саме місце. 

Маргарита Бермудес, свідок:

Там очень мало камней в этом месте, уже был сложен мангал и даже теплый. То есть, к вечеру просто кто-то уже уехал с этого места, и остался мангал. Ну, мы туда досыпали угля и отдыхали. Жарили сосиски, пели под гитару, все было замечательно.

Уже глибокої ночі компанія почула шипіння у вогнищі. Один із каменів почав іскрити. У паніці всі кинулись урізнобіч. Один з чоловіків ухопив страшну камінюку і намагався викинути в море, але не встиг. Від вибуху молодик загинув. Одному з його товаришів відірвало обидві ноги, іншому - п'ястя.

Ірина Макарова, заступниця керівника управління охорони здоров'я м.Феодосії:

У одного пациента - это минно-взрывная травма с характером повреждений в виде ожогов, инфицирования и проникающее ранение глаза. То есть, вот этот пострадавший с конечностями был самый тяжелый. В состоянии травматического шока он нуждался в немедленных мероприятиях.

Вирва майже на метр і металеві скалки. Фахівці припускають - рвонула давня міна, яка в морі встигла заіржавіти і обрости водоростями. Ймовірно, у темряві відпочивальники і сприйняли набій за звичайне каміння. Під час війни у цій балці точилися запеклі бої. Увесь берег відтоді сапери обстежували не раз, та офіційно пляж місцева влада обладнати не наважилася.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мужу Маргариты Бермудес, Александру Гончарову тогда оторвало кисть руки. Маргарита и до этого не отличалась скромным нравом. Жила с Сашей, но не его фамилию не детей от него не хотела. А потом и вовсе пошла в разнос. Собирала деньги якобы на лечение, а сама зависала в Симферополе с тёмными личностями из байктусовки. Даже анкету на сайте знакомств разместила.
Байкер 03.09.2015, 09:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.