Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 14 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині втопився восьмирічний хлопчик

20 червня 2012, 11:45
Дата ефіру/події: Середа, 20 червня 11:45

На Львівщині, у Західному Бузі, вже п'яту добу шукають тіло восьмирічного хлопчика. Він упав з кладки і втопився. Роботу водолазів ускладнює забрудненість річки. Вода буквально роз'їдає спорядження.

Що саме сталося на ось цій півзруйнованій кладці, достеменно ніхто не знає. Володя гуляв тут з друзями і впав у воду.

Василь Данчак, дядько загиблого:

Володя був зі своїм двоюрідним братом і з другом, вони бавились тут напевно на кладці. І послизнувся, чи що, не знаю, і впав в воду і втопився.

Крики дітей почула пані Марія - вона пасла корови біля річки. Вісімдесятирічна жінка намагалася простягнути дитині гілку, та врятувати хлопчика не змогла. Володя загинув у неї на очах.

Марія Данилів, свідок:

Він так, бідний, ручками. І така фаля була, і його обернула, і викинула на ознак, і він ще два раз махнув і пішов на спід. І більше ми його не виділи.

Щодня водолази шукають тіло хлопчика, та намарне.

Значить, де ями, то ми обслідуємо в апараті, в ПВМ-7, а де нема - то попід берегом, то хлопці йдуть в гідрокомбінезонах і шукають просто на ощуп, чи нема зцепок, чи не зачіпилось десь попід берегом.

Роботу водолазів ускладнює забруднення річки. У Західний Буг впадає річка Полтва, яка служить каналізацією для Львова. Хімія та нечистоти, які потрапляють сюди, роз'їдають гідрокостюми та спорядження.

Іван Дещишин, керівник пошукової групи водолазів:

Дівчата, от дивіться, яка грязь. Грязь піднімається і нам попадає в апарати, от де мембрана, попадає то всьо болото в легеневий апарат і водолаз не може дихати під водою. І треба раз за разом трубку промивати. Роз'їло було, трубка розмокла, та, що іде на легеневий апарат, сильно розбухла і чуть не трісла.

Водолази запевняють - шукатимуть тіло дитини, поки не знайдуть. Проте останній нещасний випадок, який стався на цій річці, оптимізму не додає. Тіло чоловіка, який тут утопився, виявили лише за місяць - коли воно саме спливло.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.