Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканка Запорізької області звинувачує донецьких міліціянтів у побитті

20 червня 2012, 11:55
Дата ефіру/події: Середа, 20 червня 11:55

У Донецьку розпалюється скандал. Прокуратура перевіряє дії місцевих правоохоронців. Їх звинувачують у викраденні та знущанні з дівчини-свідка.

Спочатку, розповідає Катерина Жужева, її викликали до Акимівського райвідділку міліції, що в Запорізькій області. Звідти дівчина не повернулася. Невідомі чоловіки, які назвалися правоохоронцями, запропонували підвезти додому. Втім, вояж затягнувся.

Катерина Жужева, постраждала:

- Я не хотела с ними ехать. Я боялась этих людей. На что они силой запихнули меня в машину. Акимовские сотрудники РОВД также это все видели, но они отворачивались в другие стороны, чтобы не смотреть на это.

Дівчину знайшли в Ленінському райвідділку Донецька. Сюди її привезли, аби розпитати про цивільного чоловіка, нібито причетного до тяжкого злочину.

Михайло Сандросян, заступник керівника Ленінського РВ міліції м. Донецька:

- Была установлена гражданка Ж и ее связь с одним из подозреваемых. И для проведения следственных действий она была доставлена нашими сотрудниками в Ленинский райотдел, где была допрошена и отпущена домой.

Катерина каже - поїздка з Акимівки до Донецька супроводжувалася моральним знущанням та побиттям. Її родич Євген надав кілька відеофайлів, коли дівчині через запаморочення в голові доводилося викликати швидку.

Євген Бацин, родич постраждалої:

- Ее обследовали. Обнаружили ушиб 10 и 12 ребра. Как Катя рассказывала, ее били и говорили, что мы бьем так, что следов не останется. Поэтому вы ничего не докажете.

Нині прокуратура проводить перевірку факту побиття Катерини.

Анатолій Марахин, прокурор Ленінської районної прокуратури м. Донецька:

- Мною было прийнято заявление от гражданки. В этот же день она и сопровождающие ее родственники были опрошены о всех обстоятельствах происшедшего работниками прокуратуры. В настоящее время проводится проверка в порядке статьи 197, устанавливаются все фигуранты событий, какие телесные повреждения имеются у заявителя, способ их образования. После чего будет принято решение по данному факту.

Нині Катерина - в лікарні. Родичі кажуть - коли дівчина бачить людей у формі, сильно нервується та плаче. Пошуки її цивільного чоловіка тривають. Жінці коханий досі навіть не подзвонив.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.