Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканець Київщини видавав себе за голандця

21 червня 2012, 11:51
Дата ефіру/події: Четвер, 21 червня 11:51

У столиці ледь не спалахнув міжнародний скандал. Лікарі повідомили правоохоронців, що у головній фанзоні жорстоко побили гостя з Голандії. Утім, втручання дипломатів не знадобилося.

I came from Netherlands from Utro. I have a once on my face. I was bitten yesterday in Kiev by Ukrainian fans.

Місцевий райвідділок міліції піднятий за тривогою. Історія з побитим іноземцем могла роздмухати міжнародний скандал. Розкрити злочин вдалося гарячим слідом. Голандець Джон Янсон насправді виявився українцем.

Роман, жартівник-невдаха:

- Я прийшов просто у поліклініку, і як би в жарт як би привітався "Хеллоу". І всі подумали, що я іноземець. Тому я вирішив підіграти далі.

Хлопець сподівався, що чужоземця лікуватимуть по-іншому - з максимальним комфортом. 

Микола Вербельчук,  лікар-хірург Бородянської ЦРЛ:

- Разницы тактической нету, потому что есть протокол оказания помощи и мы, собственно, их выполняем независимо от того, украинец это, россиянин, или это англичанин, или это голландец.

Та закон таких жартів не вибачає.

Сергій Смірнов, керівник Бородянського РВ міліції:

- Будем принімать рішення відносно цього громадянина про притягнення його до кримінальної відповідальності за завідомо неправдиві покази. Стаття до 3-х років, а там суд побачимо як. Як він перший раз притягується, там буде, конечно, условно або попередження. Ну що судимость буде - це точно. 

Тепер дотепник за свій жарт вибачається. Зізнається, що відлупцювали його не в столичній фан-зоні, а в рідному містечку поблизу Києва. За що - не пам'ятає, бо був напідпитку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.