Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Умані шахрайка здала чужу квартиру десятьом одночасно

21 червня 2012, 12:20
Дата ефіру/події: Четвер, 21 червня 12:20

В Умані спіймали шахрайку. За два дні спритниця примудрилася ошукати більш як десяток містян. Здала їм у довготривалу оренду чуже житло, за що отримала майже 10 тисяч гривень.

Студенти Микола та Василь надумали винайняти житло. Квартиру хлопці підшукали за оголошенням у місцевій "Вечірці" і вже наступного дня прийшли на оглядини. На порозі помешкання їх зустріла привітна молода жіночка з малям. Представилася хазяйкою.

Микола, постраждалий:

Квартира була хороша, євроремонт, всьо. Заходь тільки, живи. Дала нам ключ від квартири, ми заплатили за 2 місяці наперед, як і було вказано. Казала - дивіться, щоб був порядок, чистота. Щоб шумно не було, бо бабка по сусідству. Ми їй повірили, бо жінка з дитиною була.

 Уже за кілька годин новоспечені квартиранти з усім добром стояли під дверима нового житла.

Микола, постраждалий:

 Дзвонимо до неї, а номер не в сіті. Прийшли до квартири, відкрили замок, а вона закрита на два замка. Начали стукати в двері. Прийшла хазяйка справжня цієї квартири, об'яснила. Що здала цю квартиру посуточно жінці.

Коли студенти зрозуміли, що їх ошукали - одразу ж кинулися до міліції. Там таки зустріли ще з десяток товаришів у нещасті.

Сергій, постраждалий:

- Оглянули квартиру, домовились з нею за умови сплати комунпослуг, нам все сподобалось і ми їй заплатили гроші. Приїхали на наступний день, майже всі речі зібрали, а ключі до квартири не підходять. Телефонували до неї, а телефон поза зоною, виключений.

Як з'ясували правоохоронці, спритна шахрайка за два дні встигла здати одну й ту саму квартиру більш як десятку людей. Усі вони заплатили дурисвітці за два місяці наперед.

Олександр Мельник, заступник керівника Уманського МВ міліції:

Була отримана оперативна інформація, що підозрювана може знаходитися в м.Херсон. Працівниками карного розшуку був здійснений виїзд в м.Херсон, де дана жінка була затримана.

Шахрайкою виявилася двадцятитрирічна мешканка Кіровоградщини. Протягом двох днів кримінальна гастролерка збагатилася на 10 тисяч гривень.

Затримана:

Ви жалкуєте на сьогодні, що так сталося?

- Я вообще відмовляюся з вами спілкуватися. Я од комментарієв одказуюсь.

Проти зловмисниці вже порушили кримінальну справу. За скоєне їй світить п'ять років позбавлення волі. Нині жінку перевіряють на причетність до подібних злочинів на території інших районів Черкаської та сусідніх областей.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.