Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Педофіл з Луцька просить максимального покарання, аби уникнути самосуду сусідів

21 червня 2012, 12:33
Дата ефіру/події: Четвер, 21 червня 12:33

Педофіл серед сусідів. У Луцьку робітник цегельні розбещував шестирічних дівчаток зі свого будинку. За мовчання платив своїм жертвам 50 гривень.

Йому - 39. Має дружину, репутацію доброго сім'янина і позитивну характеристику з місця роботи. А от у те, що він - солодун та ще й злочинець - і не віриться. Допомогли викрити збоченця заяви в міліцію від батьків шестирічних дівчаток. Виявляється, "інтимне спілкування" з малечею чоловік мав неодноразово, а щоби ті мовчали, щедро платив їм по 50 гривень.

Михайло Руденко, керівник слідчого управління УМВС України у Волинській області:

Взагалі таке гидко говорити, але зазначена особа, підозрюваний, ввійшовши до дітей у довіру, оскільки раніше він неодноразово з ними спілкувався: дарував подарунки, купував морозиво, оголив свої статеві органи, оголив їх і, дотикаючись до органів цих дівчаток, займався мастурбацією.

Місцем, де все відбувалось, був сквер неподалік будинку або під'їзд багатоповерхівки. Останнього разу чолов'яга так розслабився, що геть забув про заходи безпеки. Каже, все через алкоголь. Збоченця побачили сусіди, згодом заговорили діти. Та коли міліціянти прийшли по нього додому, лиходія і слід схолов.

Олег Плазовський, помічник керівника Луцького МВ міліції:

Справою займалися дільничні інспектори. Першочергово було встановлено його вуличну кличку. А дільничний на своїй території людей знає добре, і так встановили того чоловіка. Потім з'ясували, що він втік з Луцька. Затримали його вже у Любомльському районі. Раніше людина не судима, з правоохоронцями не стикалась, проблем з законом у чоловіка не було ніяких.

Тепер ось будуть. За фактом розбещення малолітніх порушено кримінальну справу. Нині підозрюваний в ізоляторі тимчасового утримання.

Андрій, затриманий:

- А скільки цих дівчаток було?

- Троє.

- А років їм скільки?

- З п'яти до семи.

- А для чого ви це робили?

- Не знаю.

- А де ви їх знайшли?

- Біля свого дому.

- Ви в одному будинку живете з ними?

- Так. 

Саме через цю обставину - близьке сусідство - підозрюваний просить міліцію не пом'якшувати йому покарання, а навпаки - запроторити за ґрати надовго. Мовляв, якщо не отримає по заслугах, батьки постраждалих дітей вчинять самосуд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.