Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі містяни протистояли правоохоронцям

22 червня 2012, 10:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 червня 10:47

Міліційне свавілля чи таки непокора правоохоронцям? У Тернополі місцеві мешканці відстоювали сусіда, якого на очах дворічної доньки закували в кайданки й хотіли забрати до відділку. І все через дрібну ДТП.

Все почалося ось з цієї автопригоди. У стареньку Шкоду сідає чоловік. Й штовхає авто, яке стоїть за ним. Маневр проходить успішно. Й кермувальник рушає у своїх справах. Хлопці ж з посунутої машини викликали правоохоронців. 

Юрій Пацалюк, заступник керівника ВДАІ м.Тернополя:

 Прибувши на місце події, було встановлено водія транспортного засобу, який здійснив повідомлення, було оглянуто автомобіль, на якому були механічні пошкодження.

 Згодом ідентифікували й призвідника аварії, який вийшов на прогулянку з дворічною донькою. ДАІвці запевняють - пояснення він дати відмовився, тільки лаявся й сипав погрозами.

- Погрожуючи застосуванням сили, образив працівника міліції.

Утім, свідки пригоди - мешканці будинку, біля якого все це відбувалося -  іншої думки про розгортання конфлікту. Кажуть - їхнього сусіда приїхали одразу заарештовувати. Ще й аж півдесятка патрульних авт.

- Ні, я не скоював ДТП, я його посунув назад, бо він мене зажав своєю машиною, да, відсунув назад, да! Я нічого не скриваю.

Ті таки свідки конфлікту кажуть - чоловікові надягли кайданки й тягли до міліційного мікроавтобуса просто на очах дитини, яка дуже злякалася за тата.

- А чого ви затримали мужчину? Що сталося?

Допустив ДТП, з місця аварії скрився. Неправда?

Я вийшов з дитиною гуляти.

Правоохоронці не витримали облоги тернопільців і відпустили чоловіка. Нині в міськвідділі міліції за фактом конфлікту проводять перевірку. По тому визначать ступінь провини й призвідника, нехай малої, але ДТП, й вартових ладу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.