Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі затримали автокрадіїв-різників

22 червня 2012, 11:18
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 червня 11:18

Стан 58-річного одесита, якого позаминулого тижня зрешетили ножем - стабілізувався. Нагадаю, два брати, вихідці з Середньої Азії, по-звірячому порізали чоловіка та вкрали його машину, щоби потім продати на запчастини. Бандитів затримали гарячим слідом. Тоді й з'ясували: цей напад - не перший. Були й інші жертви.

На водіів він нападав не вперше. Цього разу 18-річний хлопчина взяв із собою шістнадцятирічного брата. Зловмисники зупинили автівку, попросили відвезти їх в район Слобідки на вулицю Озерну.

- Направо

- Здесь направо? 

- Да.

 Нападники знали - цей район ввечері безлюдний. Щойно водій зупинився, його почали люто штрикати ножем. 

- Так, один раз куда?

- Вот так.

- В шею справа, да?

- Да.

- Что после этого? Водитель отреагировал как-то?

- И еще два раза.

- Сразу?

- Да. Я ещё три раза в лицо ударил.

- Каким образом?

- Вот так.

- В область носа?

- Да.

- Так, и что дальше?

- И ещё четыре раза вот сюда.

Після цього брати викинули закривавленого чоловіка з авта й поїхали. Майже бездиханного, постраждалого помітив мотоцикліст. Він викликав швидку та міліціянтів.

Руслан Єйников, співробітник патрульної служби міліції ГУ МВС України в Одеській області:

- Во время несения службы заметили данный автотранспорт - пытались остановить, начали, дали по радиостанции ориентировку остальным нарядам и задержали, заблокировали на перекрестке улиц Заболотного - Днепродорога и задержали, вызвали группу.

Брати розповіли, що ховатися наміру не мали. Після злочину забрали свого чотирнадцятирічного співвітчизника й подалися продавати авто. Та базар уже не працював, тому молодики просто їздили містом. Тут їх і затримали. Родичі постраждалого водія досі не доберуть, звідки така жорстокість у нападників.

Родич постраждалого:

- Доктора просто сделали чудо, огромное им спасибо хотя бы за то, что хотя бы вот пока он жив и более не менее стабилизировался, то есть дышит сам и давление держит сам. Однозначно, таким людям не место в обществе, потому что, ну это реально звери. Убить человека за кусок железки, да ударь ты его или выкинь из машины, забери ты этот металлолом.

Стан постраждалого зараз стабільно тяжкий. А проти затриманих уже порушено кримінальні справи за двома статтями - замах на вбивство та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.