Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Містяни та прокуратура Красного Луча протестують проти виправдального вироку міліціянтові-вбивці

22 червня 2012, 11:29
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 червня 11:29

Сьогодні в шахтарському місті Красному Лучі люди пікетували Ровеньківський міський суд. На знак протесту проти виправдального вироку міліціянтові-вбивці Денисові Давидову, який катував, а потім жорстоко вбив свою дружину. Під дверима установи містяни спалили міліційного кителя та вимагали позбавити суддівських мантій служителів Феміди, що розглядали справу. Нагадаю, позавчора своїм рішенням вони визнали, що п’яний офіцер діяв у стані афекту. І один рік та три місяці чоловікові присудили лише за те, що після вбивства Давидов покинув свого однорічного сина просто неба, коли тікав від міліції. Прокуратура Красного Луча вже готує документи на апеляцію.

Антоніна Кас'яненко, старший прокурор Прокуратури м. Красного Луча:

- Этот приговор не по закону и не по совести. И если еще не восторжествует справедливость - люди утратять веру в то, что может быть справедливость.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
That's a sbtule way of thinking about it.
Phylippe 27.09.2012, 01:13 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.