Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині батько з відома дружини вбив та закопав немовля

22 червня 2012, 11:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 червня 11:37

Наше немовля викрали! Із такою заявою до правоохоронців звернулося стурбоване молоде подружжя на Сумщині. Міліціянти, звісно ж, кинулися шукати дитину. Малюка знайшли. Мертвого. Та найжахливіше у цій історії те, що померло 9-місячне дитя від руки власного батька. 

Повідомлення про викрадення немовляти надійшло до Лебединської районної міліції від подружжя з села Куданівки. Схвильовані батьки розповідали - їхнього 9-місячного сина забрали незнайомці, що їхали через село машиною. Правоохоронці одразу взялися до розшукік хлопчика, однак їхню увагу привернув цікавий факт.

Валерій Єфремов, заступник керівника УМВС України в Сумській області:

 Старших детей вещи были, а младшего ни пелёнок, ни распашонок, не было детского питания, ничего.

 Згодом речі дитини таки знайшли - в зливній ямі за будинком. І дитячий одяг, і пляшечку для годування. От тут у батька здали нерви: чоловік відвів міліціянтів у ліс і показав місце,  де сам закопав сина. За шість кілометрів від села.

Батько дитини, підозрюваний:

- Чому не повідомили в міліцію, в лікарню?

Жінка не дозволила. Сказала - тебе посадять.

З'ясувалося, що фатальним для немовляти став його голодний крик - дитя забули погодувати. Батько терпіти не став - забив малого до смерті. У тому, що до злочину причетна і 27-річна невістка, впевнена мати затриманого.

Марія Василівна, мати затриманого:

Как ти сама не вискочила визвать міліцію, як ти допустила піти копати яму, як…із ним вместе, да, ти вбили не тільки сина свого, ти й мого вбила, і тобі відповідальності ніякої, ти зараз родиш і будеш воспитувати дітей, как?

Судмедексперти виявили, що в дитини зламані ребра та ушкоджені внутрішні органи. До того ж, перш ніж поховати тіло, його намагалися спалити.

Нині чоловік перебуває в слідчому ізоляторі, жінка готується до чергових пологів у лікарні. Під наглядом рідних залишаються ще двоє малих дітей. За фактом вбивства міліція порушила кримінальну справу. Затриманому загрожує довічне ув'язнененя. Не уникне відповідальності і його дружина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.