Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Києві поблизу Олімпійського стадіону сталася пожежа

24 червня 2012, 15:58
Дата ефіру/події: Неділя, 24 червня 15:58

Палало поблизу Олімпійського стадіону в столиці. Зайнялася п'ятиповерхівка. Рятувати людей та споруду прибули понад двадцять одиниць пожежної техніки та вісім десятків рятувальників.

Все почалося близько сьомої вечора. Мешканці кажуть, дим оповив увесь будинок. Де горить, люди не зрозуміли, утім, з квартир потікали.

Олексій, мешканець м. Києва:

- Пожежа дуже швидко розповсюджувалась - це 5-10 хвилин, ми всі вибігли, бо було б пізно і ми б точно загинули в цьому будинку.

Тут і пожежники нагодились. Двадцять машин спецтехніки та понад вісім десятків рятувальників. Кажуть, їхали чи не з усіх районів міста. Бо поряд з палаючим будинком - Олімпійський стадіон.

Руслан Зайченко, заступник керівника відділу ГУ МНС в м. Києві:

- Причиною пожежі - це попередньо - стало перевантаження електромережі. Пожежу ліквідували по підвищеному рангу, тому що поряд знаходився Олімпійський стадіон, щоб швидше загасити полумя і не було загрози людям.

Пожежу загасили за півтори години, а от мешканці тепер не знають, за що хапатись.

Марина Борисполець, кореспондентка: 

- Пожежа в будинку на Еспланадній почалася з горища. Більшість квартир тут в аварійному стані, адже те, що не знищило полумя, залила вода, якою гасили займання.

Ось ця кав'ярня розташована на першому поверсі. Принаймні тиждень заклад не працюватиме. Після води тут треба робити ремонт.

Лариса, працівниця ресторану:

- У нас, получается, потолки все поотпадали - на кухне, в зале. Столы все - их нельзя было мыть. Теперь их, получается, все перекрывать надо. Электроенергии нигде нет, а каждая лампочка стоит не десять гривен.

На інших поверхах - ще гірше. Олексієва трикімнатна квартира тепер схожа на поле битви. Чоловік каже: жити в ній - небезпечно. Адже тут навіть стіни обвалилися.

Олексій, мешканець м. Києва:

- Одне руйнування, можна сказати, яке ця подія зробила - ми це бачимо, стеля - в мене велика трикімнатна квартира - вся рухнула, на перекриття, стіни.

Тим часом, мешканці певні - винні у тому, що сталося, мешканці п'ятого поверху. Люди кажуть - вони незаконно зробили на горищі мансарди. З них і почалося займання.

- Кажуть, ви надбудували мансарди і вони горіли?

Вогнеборці тим часом констатують - остаточна причина пожежі буде відома за тиждень. Поки ж тривають експертизи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.